Δημοσιεύτηκε: 06 Δεκ 2010, 21:39
Έχω ένα dvd στο οποίο παλιότερα έχω μεταφέρει κάποιες ταινίες του πατέρα μου. Πριν από 1-2 χρόνια θυμάμαι ότι το έβαλα και έκανα αντίγραφα (ας πούμε σε 8.04, συν ή πλην) αλλά τώρα συμβαίνει το εξής παράξενο: Το βάζω στο σταθερό τόσο του σπιτιού όσο και της εργασίας (both 10.10) και δεν εμφανίζεται το δισκάκι στην επιφάνεια εργασίας, ούτε με ρωτά αν θέλω να κάνω αντίγραφο ή αναπαραγωγή κλπ. ούτε έχω τρόπο να το βρω στον υπολογιστή.
Διευκρίνιση Α: Ναι, τα δύο drive δουλεύουν, βάζω άλλα δισκάκια και τα εμφανίζουν αμέσως και οι δύο υπολογιστές.
Διευκρίνιση Β: Ναι, το δισκάκι (το dvd) δουλεύει. Το βάζω σε mac φορητό και το ανοίγει αμέσως. Το βάζω στο dvd player του σπιτιού και δουλεύει αμέσως.
Διευκρίνιση Γ: Το δισκάκι έχει όπως βλέπω στο mac τη συνηθισμένη δομή, ένα φόλντερ δηλαδή που μέσα έχει τα γνωστά vob, ifo κλπ. αρχεία, όπως συνήθως είναι τα dvd με ταινία.
Καμία πρόταση;
Διευκρίνιση Α: Ναι, τα δύο drive δουλεύουν, βάζω άλλα δισκάκια και τα εμφανίζουν αμέσως και οι δύο υπολογιστές.
Διευκρίνιση Β: Ναι, το δισκάκι (το dvd) δουλεύει. Το βάζω σε mac φορητό και το ανοίγει αμέσως. Το βάζω στο dvd player του σπιτιού και δουλεύει αμέσως.
Διευκρίνιση Γ: Το δισκάκι έχει όπως βλέπω στο mac τη συνηθισμένη δομή, ένα φόλντερ δηλαδή που μέσα έχει τα γνωστά vob, ifo κλπ. αρχεία, όπως συνήθως είναι τα dvd με ταινία.
Καμία πρόταση;