Δημοσιεύτηκε: 04 Νοέμ 2008, 18:32
από Slideking
atermon έγραψε:Θα τρέξεις πρώτα την παρακάτω εντολή για να προσθέσεις το αποθετήριο medibuntu στις πηγές λογσιμικού σου:
Κώδικας: Επιλογή όλων
sudo wget http://www.medibuntu.org/sources.list.d/intrepid.list --output-document=/etc/apt/sources.list.d/medibuntu.list

Στη συνέχεια την παρακάτω εντολή για την προσθήκη της ψηφιακής υπογραφής του αποθετηρίου:
sudo apt-get update && sudo apt-get install medibuntu-keyring && sudo apt-get update

Αν ζητήσει επιβεβαίωση, πάτα y (yes).

Μόλις ολοκληρωθεί η διαδικασία, θα εγκαταστήσεις και τη βιβλιοθήκη που θέλεις παρακάτω. Σου προτείνω και τους non free codecs, αν δεν τους θες, αφαίρεσε από την εντολή το τελευταίο μέρος (non-free-codecs):
sudo aptitude install libdvdcss2 non-free-codecs

Αυτό πέτυχε αλλά...

Κατά την εγκατάσταση του Java Runtime Environment εγώ χάζευα στο άλλο pc με αποτέλεσμα απ'ότι κατάλαβα να μην έχω κάνει αποδοχή της άδειας χρήσης και να εμφανίζονται μηνύματα λάθους σχετικά με broken πακέτα, ότι έπρεπε να τρέξω το synaptic κ.α. τα οποία ακολουθώντας τις οδηγίες που μου δίνονταν κατάφερα να κάνω.

Εκ των υστέρων εγκατέστησα και το libdvdcss2 το οποίο όπως αναφέρεται βρίσκεται στην τελευταία έκδοση.

Παρ'όλα αυτά δεν μπορώ να αναπαράγω dvd, ούτε καν απροστάτευτο γιατί ενώ το διαβάζει μετά από μερικά δευτερόλεπτα αρχίζουν μηνύματα σφάλματος.

Πώς μπορώ να εντοπίσω τα broken πακέτα; :evil: