Δημοσιεύτηκε: 31 Ιαν 2011, 16:14
Καλησπέρα και εγω κατεβασα την εκδοση 1.7.1 του mobile media converter και δεν μου μετατρεπει τιποτα σε όλες τις μορφες που παω να το μετατρεψω μου λεει files failed:1 και οταν παταω more για να δω μου λεει αυτο
Τελικά μετα απο προσπαθεια ειδα οτι μου τα μετατρεπει μονο σε φορματ iphone/ipod video with subs,λειπει και σε μενα κατι?Και αν ναι πειτε ρε παιδια τι ειναι για να το περασω!
- Κώδικας: Επιλογή όλων
>> Command executed:
"/opt/MIKSOFT/MobileMediaConverter/lib/ffmpeg" -y -i "/home/owner/ Rihanna - Shut Up And Drive.flv" -f avi -vcodec msmpeg4v2 -r 25 -b 700k -acodec libmp3lame -ac 2 -ar 44100 -ab 128k -map_meta_data "/home/owner/ Rihanna - Shut Up And Drive.avi":"/home/owner/ Rihanna - Shut Up And Drive.flv" "/home/owner/ Rihanna - Shut Up And Drive.avi"
>> Result:
/opt/MIKSOFT/MobileMediaConverter/lib/ffmpeg: /lib/tls/i686/cmov/libc.so.6: version `GLIBC_2.11' not found (required by /opt/MIKSOFT/MobileMediaConverter/lib/ffmpeg)
Τελικά μετα απο προσπαθεια ειδα οτι μου τα μετατρεπει μονο σε φορματ iphone/ipod video with subs,λειπει και σε μενα κατι?Και αν ναι πειτε ρε παιδια τι ειναι για να το περασω!