Δημοσιεύτηκε: 03 Νοέμ 2008, 22:28
Καλά αφήστε τι έπαθα, πήγα να βάλω την έκδοση 8.10 και στις ρυθμίσεις των partitions ήθελα να σβήσω μόνο την ext3 που είναι το UBUNTU, και να αντικαταστήσω με την νέα...(ΑΧ!) κι αντί γι'αυτό έσβησε τα ΠΑΝΤΑ! Έχασα πολλά αρχεία.. τα σημαντικότερα τα επανέφερα..τι να κάνουμε λάθος μου. Μετά είδα ότι δεν γίνεται έτσι. Δεν πειράζει μαθαίνουμε!!
Τελικά έκανα εγκατάσταση το ubuntu 8.10 και μου εμαφανίστηκε ένα νέο πρόβλημα. Απ' ότι είδα πρόκειται για Bug , μου προτείνετε να βάλω πάλι 8.04? Ή υπάρχει λύση? Περιμένω...
Τώρα πάω να φτιάξω την σύνδεση και έχω το εξής πρόβλημα:
κάνω τις ρυθμίσεις που λέει εδώ: http://www.linuxformat.gr/?q=forum/%CF% ... accessrunn
Την προηγούμενη φορά το είχα φτιάξει όπως εδώ: viewtopic.php?f=25&t=268&st=0&sk=t&sd=a
Τελικά έκανα εγκατάσταση το ubuntu 8.10 και μου εμαφανίστηκε ένα νέο πρόβλημα. Απ' ότι είδα πρόκειται για Bug , μου προτείνετε να βάλω πάλι 8.04? Ή υπάρχει λύση? Περιμένω...
Τώρα πάω να φτιάξω την σύνδεση και έχω το εξής πρόβλημα:
- Κώδικας: Επιλογή όλων
spirosvii@spirosvii-laptop:~$ ls /lib/firmware/`uname -r`
atmsar11.fw emi26 kaweth ti_3410.fw vicam
cpia2 emi62 keyspan_pda ti_5052.fw whiteheat.fw
cxacru-fw.bin ess korg tr_smctr.bin whiteheat_loader.fw
edgeport intelliport2.bin sb16 ttusb-budget yamaha
spirosvii@spirosvii-laptop:~$ sudo gedit /etc/ppp/peers/otenet
** (gedit:6102): WARNING **: Could not write gedit state file: Failed to create file '/root/.gnome2/gedit-2.3RR2JU': No such file or directory
I/O error : No such file or directory
spirosvii@spirosvii-laptop:~$ sudo gedit /etc/ppp/pap-secrets
** (gedit:6259): WARNING **: Could not write gedit state file: Failed to create file '/root/.gnome2/gedit-2.67AZJU': No such file or directory
spirosvii@spirosvii-laptop:~$
κάνω τις ρυθμίσεις που λέει εδώ: http://www.linuxformat.gr/?q=forum/%CF% ... accessrunn
Την προηγούμενη φορά το είχα φτιάξει όπως εδώ: viewtopic.php?f=25&t=268&st=0&sk=t&sd=a