Δημοσιεύτηκε: 12 Ιαν 2011, 17:41
s.dalas έγραψε:Είσαι ενημερωμένος όμως!!! Οι ενημερώσεις δουλεύουν μια χαρά. Χρησιμοποιείς ubuntu 10.04 και έχεις τον τελευταίο διαθέσιμο πυρήνα.
Μπορείς να δοκιμάσεις με κάποιο άλλο πρόγραμμα που μέσα απο wine να βγεις στο ιντερνετ? Γιατι στο λεω αυτό. Το σύστημα δεν έχει πρόβλημα μια χαρά βγαίνει, κάνει ενημερώσεις,σερφάρεις τα πάντα όλα. Αν βγει με αλλό πρόγραμμα μέσω wine στο ιντερνετ τότε δεν ευθύνεται το wine αλλά το Wow, αν δε βγει και με αλλό πρόγραμμα τότε φταίει το wine. Ελπίζω να καταλαβαίνεις το σκεπτικό μου.
Το εικονίδιο επανήλθε...
Ναι, το καταλαβαίνω το σκεπτικό σου. Θα μπορούσε όμως να φταίει ΚΑΙ η δική μου σύνδεση ΚΑΙ το wine ΚΑΙ το WoW. Απίθανο ενδεχόμενο μεν αλλά όχι αδύνατο.
Π.χ. μπορεί να εγκαταστήσω ένα ακόμη πρόγραμμα το οποίο να συνδέεται. Σε αυτή την περίπτωση θα ξέρω ότι φταίει το WoW. Αν όμως δεν συνδέεται, δεν σημαίνει ότι το WoW καλά και ντε είναι καλά. Σημαίνει ότι τουλάχιστον ένα από τα δύο (είτε το wine είτε το WoW) έχει πρόβλημα.
Αντιστοίχως, το ότι κανένα από τα δύο προγράμματα δεν θα μπορεί να συνδεθεί, πάλι δεν σημαίνει κάτι. Στην περίπτωση αυτή θα σημαίνει κάτι από τα πιο κάτω:
1)Και τα 2 (ή 3 ή 4 κοκ) προγράμματα έχουν πρόβλημα
ή/και
2)Το wine έχει πρόβλημα
ή/και
3)Η σύνδεση μου έχει πρόβλημα.
Συμπέρασμα.
Τώρα που δεν μπορώ να παίξω WoW έχω λαλήσει και κάνω περιπτωσιολογική ανάλυση της κακιάς ώρας.
Άλλο πρόγραμμα δεν έχω για να εγκαταστήσω. Έχω εγκαταλείψει τα παραθύρια προ πολλού. Πάντως και με την προηγούμενη έκδοση του wine, το ίδιο πρόβλημα έχω.