Δημοσιεύτηκε: 20 Απρ 2011, 16:57
α) Συγγνώμη απουσίαζα, τώρα βάζω τον 3.11.3α, θα προσθέσω εδώ, μετά το αποτέλεσμα...
ΛοΛ, δεν χρειάστηκε το μετά, γτ το σεταπ τελείωσε και έχω αποτελέσματα...
Ναι, ο 3.11.3α τον είδε, στην ΙΡ που του έδωσα, τύπωσε και δοκιμαστική, όλα καλώς...
β) Εννοώ, πως ενώ τυπώνω κανονικά, βλέπω την σελίδα του εκτυπωτή,
εάν πάω στον μάνατζερ για να βάλω την ΙΡ χειροκίνητα,όπως λέει ο οδηγός,
βγάζει μνμ ότι η θέση δεν υπάρχει ή εκτυπωτής, κάτι τέτοιο πάντως.
Συνεπώς, αυτό το αγνοούμε, απλώς το αφήνω επειδή είχε γραφτεί πρίν το σεταπ.
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
υ.γ.: Ωστόσο, εάν γνωρίζεις ή κάποιος άλλος ποιό είναι το λάθος στα 1ο σεταπ, θα παρακαλούσα να το καταθέσει
Description: στη 1 περίπτωση το όνομα του εκτυπωτή, στην 2 τίποτα, ΟΚ γιατί δεν επηρεάζει
Location: την ΙΡ που έχω δώσει και στις 2 περιπτώσεις η ίδια, ΟΚ
Device URI: στην πρώτη έχει πάρει ipp://χχχ.χχχ.χχχ.χχχ:631/ipp, στην δεύτερη hp:/net/Officejet_6500_E710n-z?ip=xxx.xxx.xxx.xxx, :/
:/
Make and Model: το μοντέλο και στα 2, ΟΚ
Printer state: στο πρώτο Stopped-Destination printer does not exist, στον δεύτερο idle-ready to print

Το παλεύω ακόμη ψάχνοντας και προσθέτω εδώ για να μην ποστάρω άσκοπα.
Βρήκα ότι θέλει από τις επιλογές του server να γίνει share, θα έχω πρόβλημα να εκτεθεί ο εκτυπωτής κατά επέκταση το
σύστημα με αυτόν τον τρόπο???
ΛοΛ, δεν χρειάστηκε το μετά, γτ το σεταπ τελείωσε και έχω αποτελέσματα...
Ναι, ο 3.11.3α τον είδε, στην ΙΡ που του έδωσα, τύπωσε και δοκιμαστική, όλα καλώς...
β) Εννοώ, πως ενώ τυπώνω κανονικά, βλέπω την σελίδα του εκτυπωτή,
εάν πάω στον μάνατζερ για να βάλω την ΙΡ χειροκίνητα,όπως λέει ο οδηγός,
βγάζει μνμ ότι η θέση δεν υπάρχει ή εκτυπωτής, κάτι τέτοιο πάντως.
Συνεπώς, αυτό το αγνοούμε, απλώς το αφήνω επειδή είχε γραφτεί πρίν το σεταπ.
Σε ευχαριστώ πολύ για τον χρόνο σου
υ.γ.: Ωστόσο, εάν γνωρίζεις ή κάποιος άλλος ποιό είναι το λάθος στα 1ο σεταπ, θα παρακαλούσα να το καταθέσει
Description: στη 1 περίπτωση το όνομα του εκτυπωτή, στην 2 τίποτα, ΟΚ γιατί δεν επηρεάζει
Location: την ΙΡ που έχω δώσει και στις 2 περιπτώσεις η ίδια, ΟΚ
Device URI: στην πρώτη έχει πάρει ipp://χχχ.χχχ.χχχ.χχχ:631/ipp, στην δεύτερη hp:/net/Officejet_6500_E710n-z?ip=xxx.xxx.xxx.xxx, :/
Make and Model: το μοντέλο και στα 2, ΟΚ
Printer state: στο πρώτο Stopped-Destination printer does not exist, στον δεύτερο idle-ready to print
Το παλεύω ακόμη ψάχνοντας και προσθέτω εδώ για να μην ποστάρω άσκοπα.
Βρήκα ότι θέλει από τις επιλογές του server να γίνει share, θα έχω πρόβλημα να εκτεθεί ο εκτυπωτής κατά επέκταση το
σύστημα με αυτόν τον τρόπο???