Δημοσιεύτηκε: 13 Νοέμ 2008, 22:06
Βιάστικα να μιλήσω!@!!!!!\
Έπαιξε για 2 λεπτά κα ιμετά ξαφνικά κόπηκε η σύνδεση
Παρατήρησα πως αν πειράξεις το wired connection (eth0) (απ οτο γραφικο περιβάλλον της εντολής network-admin &)
και αλλάξεις ip στο εικονιδιο δίπλα συνεχίζει να λέει αν κοιτάξει στο info του εικονιδίου με τους δύο υπολογιστες ) άλλη ip
De;ixnei thn 1.2 en;v ba;azv thn 1.8 αλλά έχει απο κάτω και το broadcast address που δεν ξέρω τι είναι και το τελειώνει σε 1.255.
ΑΚομα και με ifconfig το 2.1 δείχνει
Μόνο στην εντολή cat /etc/network/interfaces
μου βγάζει το
iface eth0 inet static
address 192.168.1.8
netmask 255.255.255.0
gateway 192.168.1.1
auto eth0
φαντάζομαι επειδή είναι το text του γραφικού περιβ'αλλοντος που κάνω την αλλαγή στην ip.
Τελικα τι ισχύει??????????
Συνεπώς τζάπα η χαρά!!!!
ΤΙ άλλο να κάνωωωωωωωωωω
ΥΣ:επίσης κατα τυη νεκτέλεση της εντολής network -admin & αν κα ιμου εμφανιζει το γραφικό πεςριβάλλον βάζει στην κονσόλα παράλληλα το παράτω μύνημα
network-admin:7054): Gtk-WARNING **: Unknown property: GtkComboBox.items
Έπαιξε για 2 λεπτά κα ιμετά ξαφνικά κόπηκε η σύνδεση
Παρατήρησα πως αν πειράξεις το wired connection (eth0) (απ οτο γραφικο περιβάλλον της εντολής network-admin &)
και αλλάξεις ip στο εικονιδιο δίπλα συνεχίζει να λέει αν κοιτάξει στο info του εικονιδίου με τους δύο υπολογιστες ) άλλη ip
De;ixnei thn 1.2 en;v ba;azv thn 1.8 αλλά έχει απο κάτω και το broadcast address που δεν ξέρω τι είναι και το τελειώνει σε 1.255.
ΑΚομα και με ifconfig το 2.1 δείχνει
Μόνο στην εντολή cat /etc/network/interfaces
μου βγάζει το
iface eth0 inet static
address 192.168.1.8
netmask 255.255.255.0
gateway 192.168.1.1
auto eth0
φαντάζομαι επειδή είναι το text του γραφικού περιβ'αλλοντος που κάνω την αλλαγή στην ip.
Τελικα τι ισχύει??????????
Συνεπώς τζάπα η χαρά!!!!
ΤΙ άλλο να κάνωωωωωωωωωω
ΥΣ:επίσης κατα τυη νεκτέλεση της εντολής network -admin & αν κα ιμου εμφανιζει το γραφικό πεςριβάλλον βάζει στην κονσόλα παράλληλα το παράτω μύνημα
network-admin:7054): Gtk-WARNING **: Unknown property: GtkComboBox.items