Δημοσιεύτηκε: 14 Μάιος 2011, 18:38
από Star_Light
Λοιπον ουτε αυτο δουλεψε... ας τα παρουμε απο την αρχη γιατι μπερδευτηκα. Ας πω τι γνωριζω για να με διορθωσεις γιατι εχω απογοητευτει. Το tcp_wrappers προστατευει το συστημα σου σε επιπεδο εφαρμογης... Τα iptables οκ ειναι σε επιπεδο δικτυου δεν με απασχολουν αυτα τωρα. Εχω διαβασει σε καποια τουτοριαλ στο ιντερνετ οτι μπορεις να εισαγεις μεσα καποιες διευθυνσεις που θες να αποκλεισεις απο συγκεκριμενες υπηρεσιες.
Οταν εγω βαζω για τον apache2 να κοβει ας πουμε το facebook την IP του συγκεκριμενα ωστε να συνδεεται σε δικη μου υπηρεσια στο επιπεδο εφαρμογης , αυτο θελω να δω πως δουλευει... με ποιο τροπο δηλαδη μεσω του tcp_wrappers να κοβω μια IP για μια συγκεκριμενη υπηρεσια. ΑΠο εξω προς τα εμενα... αλλα και απο εμενα προς τα εξω γιατι οχι.

ΔΗλαδη εν τελει η δουλεια του tcp_wrappers ποια ειναι???? Να εχω στησει εγω καποιον σερβερ κανονικα ας πουμε.... και να βαλω μια διευθυνση ενος υπολογιστη να κοβεται.... και αφου το κανω αυτο μετα να παω στον αλλον υπολογιστη που εκοψα και να δοκιμασω να συνδεθω απο εκει στην ταδε εφαρμογη και να μην με συνδεει???? Εχω αρχισει να νιωθω λιγο χαζος αν δεν ειναι ουτε και αυτο :oops: