Δημοσιεύτηκε: 20 Ιουν 2011, 17:18
από Antonis78
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση. Θα το δοκιμάσω σήμερα κιόλας.

EDIT: Λοιπόν, το δοκίμασα αλλά τζίφος. Το bookmark υπάρχει όταν ανοίγω το Ναυτίλο για να κάνω browse τα αρχεία μου και μπορώ να μπω κανονικά. Το πρόβλημα ειναι όταν προσπαθώ να μπω στα αρχεία μου στον WHS μέσω κάποιας εφαρμογής (πχ όταν θέλω να κατεβάσω ένα αρχείο από τον browser και θέλω να το σώσω απ' ευθείας στον σερβερ), δεν εμφανίζει την επιλογή Network ούτε το bookmark που έχω σώσει. Επιπλέον, δοκίμασα να γράψω την διεύθυνση στην γραμμή, με όλους τους τρόπους (smb://servername/, smb://192.168.0.3/) και πλαι δεν το δέχεται (δεν αντιδρά, σαν να μην έβαλα τίποτε). Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται...

UPDATE:
Ο μόνος τρόπος που βρήκα για να μπορέσω να κάνω αυτό που θέλω ήταν να προσθέσω στο fstab μία γραμμή για κάθε φάκελλο στον server που θέλω να βλέπω. Χρονοβόρο αλλά δεν γινόταν αλλιώς. Μετά από αρκετό ψάξιμο είδα ότι αυτό το bug υπάρχει εδώ και αρκετό καιρό και δεν έχει λυθεί ακόμα. Παρόλο που το θεωρώ μεγάλη έλλειξη καλό ήταν που μου έτυχε αυτό γιατί έμαθα κάποια πράγματα για το ubuntu. Τέλος πάντων, αν κάποιος χρειαστεί οδηγίες μπορώ να δωσω τα link από τους οδηγούς που χρησιμοποίησα (αν επιτρέπεται βέβαια).

Ευχαριστώ πολύ!