Δημοσιεύτηκε: 18 Οκτ 2011, 11:44
Καλημέρα ακολούθησα τον παραπάνω οδηγό του the_eye και έχω κάποια προβλήματα νομίζω..Λοιπόν είχα εγκαταστήσει και πριν καμια βδομάδα τον lamp με βάση κάποιον άλλο οδηγό και δεν κατλαφερα να εγκαταστήσω ούτε το joomla ούτε το wordpress. Όταν είχα ξαναεγκαταστήσει το lamp δεν θυμόμουν τι ρυθμίσεις είχα κάνει στη mySQL και δεν θυμόμουν και τον κωδικό του root που είχα βάλει, γι'αυτό απεγκατάστησα το lamp και το ξαναεγκατάστησα μέσα απο το tasksel. Έγινε κανονικά η εγκατάσταση των πακέτων του lamp έβαλε νέο κωδικο για τον root πατώντας όμως στο browser το localhost η σελίδα που πέρνω δεν εμφανίζει "IT WORKS" αλλά αυτό:
Index of /
[ICO] Name Last modified Size Description
Apache/2.2.20 (Ubuntu) Server at localhost Port 80
Στην προηγούμενη εγκατάσταση κάτι είχα πειράξει, αλλά τι είναι το θέμα..Στον φάκελο /var/www είχα κάποια άλλα αρχεία και όχι το index.html είχα κάποια php αρχεία που είχα δημιουργήσει με βάση άλλο λογαργιασμό. Με root δικαιώμα μπήκα και τα διαίγραψα αυτά τα αρχεία και άφησα το φάκελο κενό όπου με βάση αυτόν εδώ τον οδηγό έβαλε τα αρχεία μόνο του Joomla.Ανοίγοντας λοιπόν εκ νέου το browser και γράφοντας localhost παίρνω πάλι τα ίδια περιεχόμενα με πριν.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί νομίζω ότι τα χω κάνει σαλάτααα???
Index of /
[ICO] Name Last modified Size Description
Apache/2.2.20 (Ubuntu) Server at localhost Port 80
Στην προηγούμενη εγκατάσταση κάτι είχα πειράξει, αλλά τι είναι το θέμα..Στον φάκελο /var/www είχα κάποια άλλα αρχεία και όχι το index.html είχα κάποια php αρχεία που είχα δημιουργήσει με βάση άλλο λογαργιασμό. Με root δικαιώμα μπήκα και τα διαίγραψα αυτά τα αρχεία και άφησα το φάκελο κενό όπου με βάση αυτόν εδώ τον οδηγό έβαλε τα αρχεία μόνο του Joomla.Ανοίγοντας λοιπόν εκ νέου το browser και γράφοντας localhost παίρνω πάλι τα ίδια περιεχόμενα με πριν.
Μπορεί κάποιος να βοηθήσει γιατί νομίζω ότι τα χω κάνει σαλάτααα???