Δημοσιεύτηκε: 23 Ιουν 2008, 22:41
bullgr έγραψε:Κατ' αρχάς για να σε κατατοπίσουμε θα πρέπει να μας πεις εάν έχεις dynamic ip ή static από τον παροχέα σου.
Dynamic ip εχω και ξεχασα να το αναφερω, οπως επισης οτι ο παροχεας μου δεν ειναι ελληνικης εταιρειας επειδη βρισκομαι στο εξωτερικο, δεν ξερω εαν σας βοηθανε αυτες οι πληροφοριες.
bullgr έγραψε:Επειδή υποψιάζομαι ότι έχεις dynamic ip (γιατί το να έχεις static ip κοστίζει ένα τσουβάλι λεφτά και προρίζεται για εταιρίες) η ip του παροχέα σου αλλάζει ούτως ή άλλως κάθε φορά που κλείνεις το router σου.
Οπότε δεν υπάρχει φόβος μην σε εντοπίσει κανείς γιατί πολύ απλά την επόμενη φορά που θα ανοίξεις το router σου ο isp θα σου δώσει άλλη ip.
Κανοντας restart ή απλα βγαζοντας τον router απο την πριζα δεν μου αλλαζει η ip, για να γινει αυτο απαιτειται ενα συγκεκριμενο χρονικο διαστημα που κυμαινεται απο 3 μεχρι 10 λεπτα.
bullgr έγραψε:Τώρα, εάν εννοείς να αλλάζεις την ip του τοπικού σου δικτύου, αυτή είναι άλλη ιστορία που δεν έχει σχέση με την ip που μπαίνεις στο internet. Κατ' αρχάς θα πρέπει να απενεργοποιήσεις από το router σου το dhcp να μην παίρνει ο υπολογιστής σου αυτόματα ip.
Επειδη οπως καταλαβες δεν ειμαι γνωστης μπορεις να μου εξηγησεις σε τι οφελει αυτο?
bullgr έγραψε:Πάντως για να σε βοηθήσουμε και να μην μπερδεύεσαι με όλα αυτά τα δεδομένα που σου δίνουμε, θα πρέπει να απομονώσεις το πρόβλημά σου και να μας δώσεις να καταλάβουμε τι θέλεις.
Πιστεψε με οτι προσπαθω για το καλυτερο, rome wasnt built in a day