Δημοσιεύτηκε: 03 Οκτ 2013, 14:39
από M.Jackson
eleily έγραψε:
Μάλλον βιάστηκες. Απ'ότι κατάλαβα μάλλον δεν γνωρίζεις τον εξοπλισμό του παροχέα Internet. (Κάποια σχολή ίσως;)

Δεν τον γνωρίζω, μένω σε εστία πανεπιστημίου, και έχουμε πρόσβαση σε ένα γενικό wifi με προσωπικούς κωδικούς ή με ethernet απευθείας από τον τοίχο του δωματίου. Αλλά από την στιγμή που το σήμα του wifi είναι πολλή χαμηλό θέλω με την ethernet υποδοχή να κάνω ένα δικό μου hotspot. (Μέχρι τώρα το έκανα από το ubuntu και το ap-hotspot αλλά το pc κλίνει 48ώρα ασταμάτητα ανοικτό και θέλω να το κάνω με ένα router.)

έγραψε:Τα πράγματα είναι πολύ πιο απλά. Το Router που αγόρασες θα συνδεθεί κατευθείαν στην υποδοχή του τοίχου με ένα απλό καλώδιο δικτύου. Αλλά...

1ον. Πρέπει να έχεις πρόσβαση στις ρυθμίσεις του Modem-Router του παροχέα και αν υπάρχει ενδιάμεσα (το πιθανότερο) ένα Switch ή Hub.
2ον. Πρέπει να βεβαιωθείς ότι τα δυο Router είναι συμβατά μεταξύ τους.

Δεν μπορώ να έχω αυτές τις πληροφορίες, ή είναι φασαρία γιατί ο παροχέας είναι ξεχωριστός από την εστία. Δεν θέλω κάτι τρελό, το λάπτοp μου κάνει την δουλειά αυτή σωστά, ένα router να κάνει hotspot το ethernet σε wifi.