Δημοσιεύτηκε: 31 Αύγ 2009, 16:51
ftso έγραψε:novize έγραψε:αλλά αυτό που με ενδιαφέρει είναι ένα δίκτυο με wpa που δεν γνωρίζω τον κωδικό και που έβαλα στοίχημα με τον γείτονά μου πώς θα "το σπάσω".
τις δοκιμές τις κάνεις σε δικό σου δύκτιο και όχι του γείτονα εκτός και αν έχεις την άδεια.
Φίλε μου, έχω έναν γιο που σε λίγο θα σπουδάσει. Δεν χρειάζομαι μαθήματα ηθικής... δηλαδή δεν είμαι κάποιο πιτσιρίκι. Βοήθεια περί του θέματος ήθελα μόνο.
ftso έγραψε:To wpa δεν σπάει όπως το wep. Απαιτεί άλλη διαδικασία η οποία είναι αρκετά χρονοβόρα (μπορεί και χρόνια). Βέβαια αν πρόκειται για tkip, Κινέζοι είπαν πως βρήκαν τρόπο να το κάνουν σε λίγα λεπτά. Google it.
Για wpa2 υπάρχει μια εμπορική εφαρμογή απο Ρώσους που χρησιμοποιεί GPU, αλλά πάλι είναι κάπως χρονοβόρα. Google it.
Με λίγα λόγια μου λες τώρα, ότι έχασα το στοίχημα και μαζί με αυτό και μια κάσα μπύρες;
ftso έγραψε:novize έγραψε:Δεν μου είναι και τόσο σημαντικό, αλλά θα ήθελα τουλάχιστον να ξέρω πώς μπορώ να κάνω σύνδεση σε δίκτυα που γνωρίζω έστω τον κωδικό πρόσβασης.
Ο simosx έδωσε οδηγίες πως να βάλεις την κάρτα εκ νέου σε managed mode. Μόλις το κάνεις αν πρόκειται για wpa χρησιμοποιείς κάποιο frondend που θα υπάρχει στην διανομή σου.
Αν είναι wep πάλι το ίδιο ή και απο command line ώστε να μάθεις την διαδικασία που είναι απλή. Google it.
Τι είναι το frontend και από command line ποια είναι η εντολή σύνδεσης; Έχει μήπως κάποιος κάποιο λινκ που να με πάει κάπου όπου θα καταλάβω τι και πώς;