Δημοσιεύτηκε: 27 Αύγ 2008, 12:06
από NIKOS1
Προσπάθησα να κάνω upgrade πολλές φορές, αλλά η διαδικασία ενώ ξεκινάει κανονικά κάπου στη μέση σταματάει , γράφει succeeded, αλλά ποτέ δεν είδα την καινούργια έκδοση εγκατεστημένη). Άρα αναγκαστικά χρησιμοποιώ την προηγούμενη που είναι όμως συμβατή με LINUX.
Και τώρα αρχίζουν τα παράξενα (πριν ξεκινήσω θα πω ότι ΔΕΝ αντιμετωπίζω κανένα από τα παρακάτω προβλήματα όταν μπουτάρω και δουλεύω με τα Vista αλλά εγώ θα 'θέλα να δουλεύω με το UBUNTU).
Βλέπει το ασύρματο δίκτυο μου (με το repeater μάλλον αφού δείχνει μεγάλο σήμα σε σημεία που πριν δεν έδειχνε) αλλά δεν μπορεί με κανένα τροπο να συνδεθεί. Όταν δε προσπαθώ να μπω στο interface του repeater γράφοντάς του την IP (με την οποία από την ίδια ακριβώς απόσταση μπαίνω με τα vista- ενημερωτικά το γράφω και μόνο) δεν ανοίγει τίποτε στον browser, σαν να μην το βλέπει δηλαδή. Αλλά τότε από πού το μεγάλο σήμα που προανέφερα (το ssicd φαίνεται κανονικά γραμμένο στο wireless, είναι όπως και του router μου πράγμα που δείχνει ότι μάλλον το "βλέπει"); Μήπως χρειάζομαι κάποια ρύθμιση ή κατι άλλο;
Ελπίζω να ήμουν αρκετά σαφής. Ευχαριστώ!

Και κάτι ακόμη! Ενώ η ισχύς του σήματος φαίνεται εξαιρετική (η πορτοκαλί οριζόντια ράβδος έχει χρωματισμένα 5 από τα 6 κουτάκια) όταν μετακινούμαι οριακά και συνδέομαι στο διαδίκτυο από τις μπλε κάθετες ράβδους που δείχνουν το σήμα σύνδεσης πια είναι μόνο 1 από τις 4 ενεργή ενώ οι πορτοκαλί παραμένουν 4 από τις 5.
Τι τρέχει τελικά;