Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2008, 18:36
από machinakias
ωχ παιδια...μπερδευτηκα τελειως...! τελος παντων,σε πρωτη φαση το δικτυο αυτο ειναι οικιακο - πειραματικο για λογους εκπαιδευτικους (ας οψεται το επαγγελμα...) αλλα αν δουλευει καλα,σκοπευω να το χρησιμοποιησω περισσοτερο για : μοιρασμα αρχειων (αυτο μαλλον το εχω,μιας και ο φακελος που εφτιαξα στο σαμπα ειναι ηδη κοινοχρηστος και προσβασιμος κι απο windows), για web server (με κανα joomla πανω...),ισως ενα CRM (Sugar) και πιθανον ftp...μην ξεχνατε οτι ηθελα κατι αντιστοιχο με το δικτυο που στηνεις με win 2003 server(κεντρικη διαχειριση των clients,authantication κι οτι αλλο...) αλλα στα win 2003 server με βαση τους wizard ολα πηγαν καλα....απλα δεν θελω να μπλεκω με αδειες,μικροσοφτ κτλ...η βασικη ιδεα που εχω ομως ειναι να εχω κοινο ιντερνετ,μοιρασμα αρχειων και ισως διαχειριση με καποιο τροπο των "πελατων"...ελπιζω αυτη τη φορα να ημουν πιο σαφης (γιατι σας εχω σκασει πια κι αισθανομαι ασχημα....απλα δεν μπορω να εντοπισω τις καταλληλες πηγες πληροφοριων....) ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΥΠΟΜΟΝΗ ΣΑΣ!!! :)