Δημοσιεύτηκε: 29 Νοέμ 2008, 19:41
από gta__156
cyberpython έγραψε:
gta__156 έγραψε:μπορω να πω οτι εισουν αρκετα κατατοπηστηκος και ευχαριστω για αυτο , ομως μου εγραψες οτι επιλεγω το αρχειο που θελω και το κανω στρεαμ . εγω θελω να επιλεξω να γινει στρεαμ ενας φακελος με περιπου 1500 ταινιες γινεται κατι τετοιο ?

Γίνεται. Πρέπει να φτιάξεις xspf playlist με το vlc (από το μενού Playlist), να πρσθέσεις όλα τα αρχεία που θέλεις και να αποθηκεύσεις τη λίστα ως xspf playlist. Έπειτα ακολουθείς τα παραπάνω βήματα (streaming) για το αρχείο xspf.
Το μοναδικό πρόβλημα (που για εμένα δεν είναι ιδιαίτερα σοβαρό) είναι οτι κάθε φορά που τελειώνει η αναπαραγωγή ενός αρχείου, ο client σταματά την αναπαραγωγή (και για να δει το επόμενο αρχείο που έχει αρχίσει να παίζει ο server πρέπει να ξαναπατήσει κάποιος το play στον client).

Τέλος, εννοιείται οτι αν βρίσκεσαι πίσω από router και θέλεις να μπορούν να συνδεθούν οι clients μέσω internet πρέπει να έχουν την IP σου (ή να χρησιμοποιείς κάποια υπηρεσία Dynamic DNS) και να έχεις κάνει σωστά port forwarding της θύρας στην οποία "μεταδίδει" ο streaming server (vlc).

να σε ρωτησω κατι ....
φτιαχνω μια σελιδα βαζοντας τους τιτλους καθε ταινιας , ο χρηστης κλικαρει πανω σε εναν τιτλο και θελω να δει τη ταινια που κλικαρισε , αν κανω προσθηκη ολες τις ταινιες στο σερβερ θα μπορει να γινει κατι τετοιο ? για θεματα ρουτινκ δεν υπαρχει προβλημα ιπ εχει στατικ το μηχανημα ,δοκιμασα ενα προγραμμα σε windows το οποιο μπορει και κανει streaming μουσικη καθως δινει και τη δυνατοτητα να γινει και κατεβασμα του αρχειου που ακουει καποιος το συγκεκριμενο προγραμμα ειναι το subsonic ειναι ευκολο στην εγκατασταση και στη διαχειριση , εαν βρω κατι παρομοιο αλλα να stream ταινιες μπορω να πω οτι θα ειμαι χαρουμενος .