Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2013, 02:40
lepidas έγραψε:δεν γνωριζω τι μπορει να φταιει, ισως η διαολεμενη lifecam? οι logitech ειναι οκ σε μενα, μια lifecam που εχω κανει νουμερα που και που, δε στελνει εικονες.
για να σου δωσω ενα παραδειγμα, σε ενα ubuntu server εχω μια lifecam καιρικη καμερα, μερικες φορες την ημερα δεν ανανεωνει. μια αλλη logitech που εχω δεν εχει χασει ουτε μια εικονα και στελνει με 3G μαλιστα ουτε καν adsl.
μπορεις να βρεις μια logitech δανικη να δοκιμασεις 2 μερες να δεις πως θα τα παει?
οσο για το καλωδιο αφου εχεις repeater εισαι οκ, στο ubuntu server την lifecam την εχω με 25μ repeater.
δε μπορω να σκεφτω οτι μπορει να φταιει κατι αλλο, εφοσον η δεν φταιει η συνδεση σου φυσικα.
οσο για αυτο που λες θες να συνεχιζει μετα απο διακοπη-επαναφορα συνδεσης internet νομιζω πρεπει να κανεις συνδεση του ubuntu με καλωδιο για να το πετυχεις.
Off topic:
χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι με καιρικες καμερες και linux
Ωχ λές να φταίει η Lifecam; ωχ..... θα το κοιτάξω με την πρώτη οικονομική ευκαιρία....

Παρόλα αυτά ξέρεις μήπως πως κάνουμε να μην απενεργοποιούνται οι θυρες usb απο μονες τους; Έχω βρει άπειρα θέματα σχετικά αλλά δεν δουλεύει τίποτα όπως πχ που λένε να αλλάξεις το value στο autosuspend file στο sys/bus/usb/devices/usbx/power αλλά δεν μπορείς να το αλλάξεις ούτε με sudo nautilus ούτε με login ως root.

Το ubuntu είναι συνδεδεμένο με το router με ethernet καλώδιο πάντα. Λέω για την διακοπή από το router όταν κάνει η πχ μετά απο ένα restart του router.
Σχετικά με το Linux το υποστηρίζω θερμά εδώ και 4 χρόνια όσο μπορώ και σε όσους το θέλουν πραγματικά