Δημοσιεύτηκε: 21 Φεβ 2013, 04:31
από foivos1983
lepidas έγραψε:κατι που σκεφτηκα για τις διακοπες του δρομολογητη ειναι το εξης, να βαλεις το script που ξεκινά τη διαργασία της φωτογραφισης μεσα στο /etc/rc.local - μπορεις να δοκιμασεις. μονο η καμερα δε στελνει μετα απο τη διακοπη ή γενικα δεν εχεις συνδεση?

Ναι....θα το δοκιμάσω αυτό αύριο αν και δεν το εχω ξανακανει πιστευω να βρω το πως γινεται. Ξερω γελοιο θα ναι αλλα δεν το χω ξανακανει. Καιρος να το μαθω και αυτο. (σχετικα με το script που μου ειπες)
Μετά την διακοπή που του κάνω πχ restart απλα εχει γραψει στο terminal οτι εχει γινει αποσυνδεση και αυτό μονο. εγώ θέλω πχ να κάνει προσπάθειες επανασύνδεσης μεχρι να ξαναβρει συνδεση οταν πχ του κανω restart του router.
Με απλά λόγια προσπαθώ να κάνω κάτι όπως κάνει το tincam στα windows γιατί όσο καιρό είχα windows αυτό το πογραμμα χρησιμοποιούσα για να εκπέμπω με την ίδι αφυσικά κάμερα,καλώδια,υπολογιστη κτλ. τα έχω καταφέρει απλά αν περάσω ακι αυτά τα δύο προβλήματα θα μαι μετά 100% οκ. Όχι τίποτα άλλο αλλα αν τα καταφέρω και βρώ τιπρεπεινα γινει να γράψω και κανα θέμα γι αυτο στο forum ή ας δούν αν βρεθεί λύση από εδώ.σιγουρα θα υπάρχουν και άλλοι που ενδιαφέρονται να εκπέμψουν μεσω linux και usb webcam καιρού χωρίς όμως προβλήματα.