Δημοσιεύτηκε: 15 Μάιος 2009, 00:20
από g00fy
Να δούμε πρώτα τα βασικά και μετά προχωράμε και παρακάτω...

Global έγραψε:
1. Να έχω δικό μου Server (Δηλ να μήν χρειάζομαι μεσάζοντα για την αναμετάδοση του σήματος) έχω γραμμή 24mbit και μπορώ να σηκώσω αρκετούς χρήστες και θα ήθελα απλά να πέζω μουσική και ο χρήστης πληκτρολογώντας απλά μία σελίδα η μία .pls να μπορεί να πέξει την μουσική που μεταδίδω.

Υποθέτω πως το download σου είναι 24mbit και καθώτι είμαστε στην Ελλάδα το upload σου είναι 1mbit.
Πιστεύω πως είναι μικρό για να σηκώσει αρκετούς χρήστες.
Άν δε κάνω λάθος, με το Upload που έχεις, αν υποθέσουμε πως η ποιότητα του Stream σου θα είναι 94kbps λογικά θα μπορείς να εξυπηρετείς γύρω στους 7 - 8 χρήστες.

Global έγραψε:
Αυτήν την στιγμή έχω Windows 2000 PRO (Επίτηδες για να είναι πιo σταθερά υποτίθεται, αλλα και με WIndows xp στο 2ο PC πάλι τα ίδια μου κάνει)

Ποντάρεις σε κουτσά άλογα εξ' αρχής φίλε μου.
Οι εκδώσεις που χρησιμοποιείς είναι Workstation και Desktop, δεν κάνουν για τη χρήση που το θέλεις. Χρειάζεσαι πραγματικό Server και όχι πατέντες. Για να το κάνεις αυτό με Microsoft, θα πρέπει να πληρώσεις αρκετά χρήματα σε άδειες χρήσης. Οπότε Linux και πάλι Linux και δει Ubuntu ;)
Ένα ακόμη, σε λύση Microsoft θα πρέπει να προνοήσεις να κάνεις Reboot τον Server σου τουλάχιστο κάθε 20 μέρες. Στο Linux; Θα ξεχάσεις πότε το άνοιξες... :mrgreen: