Δημοσιεύτηκε: 07 Μαρ 2010, 10:19
Δεν ξέρω που θα βρουν τα χρήματα αλλά προφανώς χρήματα για άδειες χρήσης υπάρχουν, για τον εργαζόμενο δεν υπάρχουν. Όταν ρωτήθηκε γιατί δεν γίνεται χρήση ανοικτού λογισμικό σε επίπεδο τελικού αποδέκτη ( δηλαδή στον μαθητή ) παρά παραμένουμε υποτελείς, δεν προχώρησε σε παιρετέρω ανάλυση αλλά έκλεισε το θέμα λέγοντας ότι δεν υπάρχουν μεταφρασμένα λογισμικά!!!!!
Όσον αφορά τους αλληλεπιδραστικούς πίνακες εκεί και αν χρειάζονται μεγάλα ποσά. Πάντως ένας γνωστός μου εκπαιδευτικός έχει αντικαταστήσει τον αλληλεπιδραστικό (μέσο κόστος 1000 ευρώ) με ένα σύστημα που βρήκε στο διαδίκτυο και το βελτίωσε με κόστος 60 ευρώ. Μάλιστα η προηγούμενη διοίκηση του υπυργείου παιδείας είχε ενδιαφερθεί αλλά τελικά πάγωσε το ενδιαφέρον!!!!!!
Όσον αφορά τους αλληλεπιδραστικούς πίνακες εκεί και αν χρειάζονται μεγάλα ποσά. Πάντως ένας γνωστός μου εκπαιδευτικός έχει αντικαταστήσει τον αλληλεπιδραστικό (μέσο κόστος 1000 ευρώ) με ένα σύστημα που βρήκε στο διαδίκτυο και το βελτίωσε με κόστος 60 ευρώ. Μάλιστα η προηγούμενη διοίκηση του υπυργείου παιδείας είχε ενδιαφερθεί αλλά τελικά πάγωσε το ενδιαφέρον!!!!!!