Δημοσιεύτηκε: 30 Μάιος 2013, 01:00
από lepidas
koslibpro έγραψε:μαθαμε απο τα λαθη μας,οπως λεει ο Ubuderix εμπειρια ηταν ολο αυτο. Ας φτιαξουμε λοιπον ενα καλυτερο προγραμμα,πιο οργανωμενο κλπ,και διοργανωνουμε στο Hackerspace ή σε αλλον ανοιχτο χωρο ενα event με ανοιχτη προσκληση κι ερχεται οποιος θελει.

επισης να πω οτι κανεναν δεν παρακαλεσαμε. ουτε φανηκε κατι τετοιο νομιζω.. ως μελη της ακαδημαικης ελληνικης κοινοτητας (εγω τουλαχιστον),προσπαθησαμε να προαγουμε λιγο το ακαδημαικο μας εργο.

Έτσι ακριβώς φάνηκε, όταν στήνεις ένα σενάριο, δίνεις ρόλους σε ανθρώπους, τρέχεις, κάνεις,ράνεις, κάνεις αίτηση και στο τέλος σου λένε οτι δε δέχονται....ε παρακαλετό λέγεται αυτό.

Άποψη μου είναι οτι μπερδέψαμε λίγο τους ρόλους,
υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι εδώ που γνωρίζουν 10-12 πράγματα για το Ubuntu και αν μοιραζόντουσαν απο αυτά τα πράγματα τα μισά θα ήταν πολύ καλό για όλους.
Απο την άλλη πλευρά υπάρχουν κάποιοι άνθρωποι(φοιτητές) που ποτέ δεν επικοινωνήθηκε εδώ στην κοινότητα οτι θέλουν να γνωρίσουν 2-3 πράγματα. Το να πάω εγώ να "καταλάβω" ένα αμφιθέατρο και να μιλάω χωρίς κοινό/χωρίς ενδιαφέρον μπορώ να το κάνω και στο παρκάκι εδώ κοντά στο σπίτι μου, δε χρειάζεται να πάω ως τον Πειραιά. Τις απόψεις των καθηγητών δεν θα τις σχολιάσω.
Άρα μιλάγαμε χωρίς τον ξενοδόχο. Γι'αυτό και δε μας δέχτηκαν
Τώρα απορώ πως ξεκινήσαμε τέτοιες συζητήσεις :lol: :lol: