Δημοσιεύτηκε: 10 Μαρ 2009, 21:02
Σκέφτομαι να αναλάβω το κεφάλαιο 19--> (Λίνουξ Μουσική & Βίντεο)
Mόνο για debian-ubuntu (για πιθανές διαφοροποιήσεις σε άλλα distros, επειδή δεν έχω ασχοληθεί, λέω να γράψω ίσως μόνο κάποια links)
Λέω λοιπόν:
Προτείνετε κάποιες εφαρμογές αμα είναι
Άμα κάποιος θέλει να γράψει το ίδιο κεφάλαιο, να μου στείλει pm να τα κανονίσουμε (π.χ. να τα μοιράσουμε κλπ)
Συμφωνείτε με τα παραπάνω ;
Αν όχι παρακαλώ εκφραστείτε ελέυθερα
Σημείωση:
Έχω γνώσεις σε multimedia έχω τελειώσει ΙΕΚ αν και δεν βασίζομαι σε αυτο ευτηχώς ,αλλά στην προσωπική αναζήτηση και έτσι πιστέυω οτι θα τα καταφέρω να δώσω στο κεφάλαιο τον κατάλληλο χαρακτήρα.
Mόνο για debian-ubuntu (για πιθανές διαφοροποιήσεις σε άλλα distros, επειδή δεν έχω ασχοληθεί, λέω να γράψω ίσως μόνο κάποια links)
Λέω λοιπόν:
- Να αναφερθώ σε audio-video formats(ogg,aac,mpc,flac,mpeg,matroska) , audio-video standards (cd quality , NTSC - PAL- SECAM) codecs(Dirac,x264,xvid , frameworks (xine, gstreamer)κλπ
Να κάνω αναφορές και σε άλλα σχετικά θέματα όπως video streaming ( gstreamer,vlc ),voip (Gizmo,Skype) καθώς και σε σχετικά librariew για programming και scripting έστω και λίγο.
Να είναι σταδιακά εξελισσόμενο το επίπεδο των κειμένων , απο πολυ απλά εώς και πολύπλοκα οπότε θα ικανοποιηθεί τόσο ο αρχάριος αλλά όσο και ο μέσος χρήστης .
Όσο αναφορά για τον προχωρημένο χρήστη ή προγραμματιστή να φροντίσω να του δείξω τουλάχιστον ότι δεν τον αγνοώ.
Για κάποιες εφαρμογές να είμαι αναλυτικός όπως k3b -gnomebaker,gnome Catalogue -tree,Rhythmbox -totem -vlc -Amarok -cplay -soundplay ,inkskape scribus Gimp (ίσως και blender-k3D).
Προτείνετε κάποιες εφαρμογές αμα είναι
Άμα κάποιος θέλει να γράψει το ίδιο κεφάλαιο, να μου στείλει pm να τα κανονίσουμε (π.χ. να τα μοιράσουμε κλπ)
Σημείωση:
Έχω γνώσεις σε multimedia έχω τελειώσει ΙΕΚ αν και δεν βασίζομαι σε αυτο ευτηχώς ,αλλά στην προσωπική αναζήτηση και έτσι πιστέυω οτι θα τα καταφέρω να δώσω στο κεφάλαιο τον κατάλληλο χαρακτήρα.