Δημοσιεύτηκε: 06 Ιουν 2009, 10:16
από bullgr
Κάτι υποψιαζόμουν αφού από τις 13 Ιανουαρίου και μετά δεν είχαμε νεότερα... Μάλιστα μερικοί από τα μέλη του project (parisfr, the japanese) εξαφανίστηκαν και από το forum...

Αυτό που έχω να πω παιδιά είναι να μην το βάζετε κάτω και να προχωρήσετε με άλλα πράγματα στο χώρο του ΕΛ/ΛΑΚ... Καλύτερα να ανοίγετε νέα projects που ακόμα και να γνωρίζετε ότι η κατάληξή τους δεν θα είναι επιτυχημένη, παρά να επιστρέψετε στα winblows και να ασχολείστε με το κατέβασμα και μοίρασμα πειρατικού λογισμικού, όπως κάνουν τόσοι άλλοι στην ηλικία σας.

Είστε νέα παιδιά ακόμη και το μέλλον είναι δικό σας... Θα τα βλέπετε όλα σαν μια ευχάριστη εμπερία από την οποία αποκομίζετε πολύτιμες γνώσεις/εμπειρίες που θα σας κάνουν πιο δυνατούς, πιο έμπειρους και πιο ώριμους...

Όλοι κάνουν λάθη στο πρώτο τους project, στην οργάνωση, στην διαχείρηση, στο έργο... Και εγώ έχω κάνει λάθη στο πρώτο μου project... Αλλά αυτό δεν θα πρέπει να λειτουργήσει αποτρεπτικά αλλά γνωστικά... Στο επόμενο project θα γνωρίζετε τι λάθη θα πρέπει να αποφύγετε, πως να οργανωθείτε σωστά, πως να διαχειριστείτε τον κόσμο που ασχολείται με το project...

Ψηλά το κεφάλι...