Δημοσιεύτηκε: 28 Σεπ 2009, 17:49
από ntinos_
simosx έγραψε:
ntinos_ έγραψε:να σας προσγειώσω λίγο ? τους καθηγητές τους ρωτήσατε άμα ξέρουν απο windows και linux? γιατί αμφιβάλω λίγο... έχουν την κατάλληλη εκπαίδευση για αυτή την αλλαγή ?

Το καλό είναι ότι δε χρειάζεται να ρωτηθούν οι καθηγητές, διότι οι φορητοί είναι για τους μαθητές.

Σχετικά με την υπογραφή σου, τα στοιχεία αυτά δεν πρέπει να μπουν σε spoiler, αλλά σε τυπικό κείμενο όπως οι υπόλοιπες υπογραφές (π.χ. δες τη δική μου).

Off topic:
το ξέρω για την υπογραφή αλλά αν το κάνω δεν θα χωράει λόγου περιορισμού των χαρακτήρων :(
το έχω ήδη δοκιμάσει

edit: τώρα το διάβασα καλύτερα, δεν έδωσα ιδιαίτερη σημασία σε αυτό που είπες...

Αν δεν το δει ο καθηγητής το laptop του μαθητή ή κάποιος υπεύθυνος στο σχολείο και αν ο καθηγητής ΔΕΝ εξηγήσει πως δουλεύει το πρόγραμμα και ΔΕΝ το χρησιμοποιούν στο σχολείο τους το laptop ποιος ο λόγος να περάσουν το ubuntu ή κάτι άλλο που ζητάνε οι προδιαγραφές ? με λίγα λόγια κανένα παιδί δεν θα ασχοληθεί με αυτό και θα το έχουν για παιχνίδι αδιαφορώντας τις σχολικές τους εργασίες... αν ο καθηγητής ζητήσει μια άσκηση απο τα παιδιά ο εκάστοτε καθηγητής δεν θα πρέπει να την ελέγξει σε κάποιο PC? ή απλά θα πει "οκ παιδιά όλοι τη κάνατε σωστά ? και πάλι ο καθηγητής πρέπει να μάθει απο PC !