Δημοσιεύτηκε: 04 Οκτ 2009, 22:05
από wizalex
>>>Είναι εμφανές ότι είναι εκτός των προδιαγραφών του προγράμματος επιδότησης.

Σαφώς και είναι...
Εγώ πάντως έκανα εγκατάσταση του Ubuntu στο D: (κανονική εγκατάσταση, σε partition) φτιάχνοντας bootable USB, τελικά με αυτό: http://www.pendrivelinux.com/usb-ubuntu ... l-windows/

που δούλεψε πιο σωστά για εγκατάσταση (το unetbootin ξεκινούσε απευθείας το Ubuntu χωρίς να ρωτήσει αν θέλω εγκατάσταση ή δοκιμή).

Λοιπόν, οι εντυπώσεις μου από το 9.04 σε Toshiba NB200:
Δεν δούλεψαν αμέσως το wifi και ο ήχος, πράγμα που θα δυσκολέψει πολύ μαθητές, γονείς και καθηγητές. Λύνεται με λιγάκι google, terminal & sudo, αλλά όλα αυτά για τον γονιό θα είναι εφιάλτης.
Ο ήχος (αφού πειράζεις με το gedit ένα αρχείο) παίζει, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑ ΑΚΟΥΣΤΙΚΑ! Στο ηχείο ΟΧΙ!

Ταχύτητα σε youtube video "ΤΡΑΓΙΚΗ"!!!

Σταθερό όπως το ξέρουμε βέβαια, εβαλα έβγαλα, όλα πήγαν καλά. Απλά θέλει προσοχή στην εγκατάσταση, ΝΑ ΜΗΝ ΣΒΗΣΕΙΣ ΤΟΝ D: αλλά να τον χωρίσεις στα 2, το 1ο μέρος να μείνει ntfs kαι στο 2ο ubuntu.

***** Εκπλήξεις:
Μετά το 1ο boot, έβγαλε στα λειτουργικά και ένα Windows Vista Loader, το οποίο ξεκινάει να εγκαταστήσει vista αλλά με αποτυχία!!! Τι στο καλό; Έκαναν δοκιμές και τα άφησαν μέσα; Έχει 3GB σε αυτό το partition (που στην αρχή θεωρούσα ότι είναι το recovery) και άλλα 3GB που δεν χρησιμοποιεί...