Δημοσιεύτηκε: 07 Οκτ 2009, 09:23
από smav
Νεότερα:
Από το electroworld μας έδειξαν ένα mail που πήραν από toshiba όπου τους λένε να εξηγήσουν στους πελάτες ότι το φταίξιμο δεν είναι της toshiba, αλλά του υπουργείου που δεν είχε πει από την αρχή για dual boot (αρά οι τελευταίες παρτίδες μπορεί να είναι εντάξει). Επίσης τους δίνει ένα Link για να κατεβάσουν το linux και να το εγκαταστήσουν στα netbook των πελατών. Το electroworld μας είπε ότι δεν αναλαμβάνει κάτι τέτοιο (φαντάζομαι ότι καταστήματα με υπολογιατές όπως plaisio, multirama κλπ δεν θα έχουν πρόβλημα να το κάνουν), οπότε θα το πάω στην toshiba. Προσπάθησα να μπω χθες βράδυ στο Link αλλά δεν δουλεύει και έχω στείλει mail στην toshiba για να μου πει αν μπορώ να το κατεβάσω εγ'ω ή αν θα πρέπει να το πάω οπωσδήποτε από εκεί. Περιμένω σήμερα απάντηση. Αν δεν μπορέσω να το κατεβάσω (για μένα η καλύτερη λύση), θα πάω αύριο στην αντιπροσωπία να το αφήσω.
Εγώ προτείνω όποιος πάει να το αγοράσει, να το ανοίξει στο κατάστημα για να δει αν είναι όλα εντάξει. Πάντως σαν netbook μου αρέσει πολύ. Και το πληκτρολόγιο είναι πολύ καλό. Αν δεν υπήρχε αυτό το πρόβλημα με το linux (που μου έχει σπάσει τα νεύρα), θα ήμουν πολύ ευχαριστημένη.