Δημοσιεύτηκε: 08 Οκτ 2009, 09:07
από KeRber0s
έγραψε:Σήμερα το μεσημέρι θα πάω το netbook στην Toshiba για να φορτώσουν το linux. Δεν ξέρω με ποιο τρόπο θα το κάνουν, δηλαδή αν χρησιμοποιήσουν τη μέθοδο της εγκατάστασης μέσα από τα windows ή αν θα δημιουργήσουν ξεχωριστό partition. Έχω ακούσει ότι η πρώτη μέθοδος μπορεί να έχει προβλήματα. Εγώ θα ζητήσω να εγκατασταθεί σε ξεχωριστό partition από τα windows. Μπορείτε να μου πείτε αν έχει κάποιο νόημα αυτό που λέω ή αν το ubuntu λειτουργεί το ίδιο καλά και με τις δυο μεθόδους;

Απ' ότι γνωρίζω είναι καλύτερα να είναι σε ξεχωριστή εγκατάστση...! Και αυτό γιατί μία αστοχία στο partition ntfs θα προκαλέσει πρόβλημα και στα δύο λειτουργικά...! Οπότε ο χρήστης πρέπει να είναι προσεχτικός σχετικά με την χρήση των Windows... Και σκέψου και το εξής..! Αν ο μικρός αποφασήσει να κάνει πέρα τα XP...? Και θα αφήσει μόνο Linux..? Τότε με το wibi θα είναι ποιό δύσκολο...!

Η εγκατάσταση μάσα απο τα παράθηρα ειναι εικονική και όχι κανονίκη, δηλαδή δεν είναι μόνιμη!!
Είναι απλά να δοκιμάσεις να δεις πως θα είναι αν δεν θέλεις να κάνεις αμέσως κάποια εγκατάσταση!!
Ετσι θα έχεις πολλά,σοβαρά και το πιο πιθανό άλυτα προβλήματα! :idea:

Off topic:
Το παραπάνω alert είναι από άλλο topic... Special thanx to "vagrale13" :thumbup:
Ελπίζω να μην ζητήσει πνευματικά δηκαιώματα...! :lol:
Τώρα περισσότερες λεπτομέριες.. δεν μπορώ να σου πω! Απλά καλύτερα να απαιτήσεις να είναι εγκατάσταση σε καινούριο partition!