Δημοσιεύτηκε: 13 Οκτ 2009, 11:11
WAR10CK έγραψε:Μια καλή κίνιση πιστεύω θα ήταν να φτιάξουμε μια ξεχωριστοί κατηγορία για τους μαθητές/μαθήτριες την Α' Γυμνασίου μέσα στο Forum για όλες τις απορίες τους. Επίσης έτσι θα κάνουμε τα παιδιά να νιώθουν πιο οικία και θα ρωτάνε με μεγαλύτερη άνεση, γιατί όταν σκέφτεσαι "είμαι το μόνο 11άχρωνο μέσα σε τόσους ενήλικες, αν ρωτήσω καμιά βλακεία και με κράζουν μετά;" ή κάτι τέτοιο.
Ή ακόμα καλύτερα, θα μπορούσαμε να πάρουμε την βάση του forum αυτού και να φτιάξουμε ένα καινούργιο, αποκλειστικά για μαθητές Α' Γυμνασίου, έτσι ώστε τα παιδιά να γνωριστούν καλύτερα, και προπάντων, να ασχοληθούν με το λειτουργικό. Όσο νάνε όταν έχεις ένα λειτουργικό και νομίζεις ότι είσαι τελείως μόνος, απλά: βαριέσαι και πας στα παράθυρα.
Εάν πάρουμε κάποια απ' αυτές τις προτάσεις, και συγκεκριμένα το καινούργιο forum μπορώ να βοηθήσω στην κατασκευή. Ξέρω: HTML, JavaScript, CSS, XML, MySQL και μαθαίνω PHP.
Το θέμα δημιουργίας ενότητας για τους μαθητές γυμνασίου συζητείται ήδη (viewtopic.php?f=15&t=7415). Όσο για νέο φόρουμ είναι μάλλον δύσκολο να το λειτουργήσουν μόνοι τους... ας ξεκινήσουμε εδώ και βλέπουμε.