Δημοσιεύτηκε: 16 Οκτ 2009, 23:24
έγραψε:Χαχα κάποιοι φοβήθηκαν κι άρχισαν τις διαφημίσεις (το είδα σε banner κάποιου φόρουμ):
http://www.microsoft.com/hellas/GreatOf ... fault.mspx
Έχουν πολύ ΘΡΑΣΟΣ. Έλεος. Τι σηναίνει δηλαδή «το πρώτο του netbook χρειάζεται το σωστό συνδυασμό για να μη χάσει τη μπάλα, για να μην μείνει στα τυφλά, για να μην το ρίξει στα βαθιά και πάλι ΕΛΕΟΣ!!!!!!! Με το ms οφφιψε ΧΑΝΕΤ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ Ακούτε χάλια ρε. ...Αλλά τώρα που το σκέφτομαι να κάποιος μαθητής ζητήσει το netbook του με ms office 2007 δεν θα πρέπει να τα πληρώσει από την τσέπη του. Σίγουρα.«
έγραψε:Σε εμας τουλαχιστον εχω την απαιτηση να υπαρχουν κ τα 2 λειτουργικα κ η δικαιολογια τους...τα παιδια δεν ξερουνα να τα χρησιμοποιουν...Γι αυτο θελω τα παιδια της 1ης γυμνασιου να κανουν σε linux κ οχι windows!!!
Νομίζω ότι είναι στην διακριτική ευχαίρια των παιδιών σ ποιο λειτουργικό θα δουλέψουν. Ο αδελφός μου (δημιουργός του Topic, geokas 7) είχε ήταν ο μόνος που είχε εγγατεστημένα τα σχολικά προγράμματα στο linux φυσικά και εντυπωσίασε. Άρα ο καθένας θα είναι σε όποιο λειτουργικό θέλει και απλώς θα χρησιμοποιούνε τις ίδιες εφαρμογές.