Δημοσιεύτηκε: 17 Οκτ 2009, 19:15
Μιας και η κουβέντα είναι για το μαθητικό υπολογιστή έχω μια ερώτηση επί αυτού. Ευρισκόμενος στο ubuntu και προσπαθώντας να κατεβάσω τα ζητούμενα updates του λειτουργικού ή να ανοίξω το Synaptic package creator μου εμφανίζεται το αναμενόμενο μήνυμα «Εισάγετε το συνθηματικό σας για να εκτελέσετε εργασίες διαχείρισης συστήματος». Εδώ όμως δεν έχουμε εισάγει κάποιο συνθηματικό ούτε μας ζητήθηκε στην αρχική εγκατάσταση οπότε και έχουμε κολλήσει.
Υπάρχει κάποια ιδέα έτσι ώστε να ανταπεξέλθουμε στο εν λόγω πρόβλημα;
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
ΥΓ. Και εγώ περίμενα υπομονετικά την έλευση των Toshiba από τα καταστήματα της περιοχής μου (Χαλκίδα και ευρύτερη περιοχή) αλλά άργησαν υπερβολικά να εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων (ευτυχώς ?) οπότε επιλέξαμε το Lenovo S10-2. Δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα από αυτά που έχουν προαναφερθεί παραπάνω. Το dual boot ήταν ευθύς εξαρχής ξεκάθαρο. Οι εκπαιδευτικές εφαρμογές τρέχανε κανονικότατα, η σύνδεση με το διαδίκτυο έγινε άψογα.
Ευχαριστώ εκ των προτέρων για τη βοήθεια.
ΥΓ. Και εγώ περίμενα υπομονετικά την έλευση των Toshiba από τα καταστήματα της περιοχής μου (Χαλκίδα και ευρύτερη περιοχή) αλλά άργησαν υπερβολικά να εμφανιστούν στα ράφια των καταστημάτων (ευτυχώς ?) οπότε επιλέξαμε το Lenovo S10-2. Δεν παρουσίασε κανένα πρόβλημα από αυτά που έχουν προαναφερθεί παραπάνω. Το dual boot ήταν ευθύς εξαρχής ξεκάθαρο. Οι εκπαιδευτικές εφαρμογές τρέχανε κανονικότατα, η σύνδεση με το διαδίκτυο έγινε άψογα.