Δημοσιεύτηκε: 06 Φεβ 2010, 04:12
από linuxman
menom έγραψε:Σας ευχαριστώ όλους για τη βοήθεια. Με κάνετε να νοιώθω σαν μωρό που όλοι τρέχουν μόλις κλάψει λίγο. Είμαι συγκινημένος και καταυποχρεωμένος.
Ακολουθώντας τις οδηγίες του alkisg έκανα εγκατάσταση της Βιολογίας και λειτουργεί, και της Γεωγραφίας και δεν εμφανίζεται στα προγράμματα. Αυτά τα δυο μαθήματα χρειάζομαι μόνοΒρήκα το φάκελο της Γεωγραφίας gym-geografia-a-b στη διαδρομή usr/share, (εκεί βρίσκεται και ο φάκελος της Βιολογίας gym-viologia-a-c). Όταν κάνω κλικ στο αρχείο begin.htm του φακέλου της γεωγραφίας, ανοίγει η εφαρμογή στον firefox αλλά κάποια στιγμή βγάζει μήνυμα ότι χρειάζεται ένα πρόσθετο ( δεν αναφέρει ποιο) το οποίο δε βρίσκει, και σταματάει εκεί. Υποψιάζομαι ότι το πρόσθετο είναι το imagine plugin που (απ' ότι είδα στο διαδίκτυο) υπάρχει μόνο για windows.
Είδα στο μενού των εφαρμογών ότι έχει εγκατασταθεί το wine και μέσα έχει μόνο το φάκελο βοηθήματα, που έχει μέσα μόνο το πρόγραμμα notepad, που λειτουργεί.
Μπορεί να μου πει κάποιος πώς θα εγκαταστήσω τη Γεωγραφία μέσω wine; Ο οδηγός εγκατάστασης του wine (από τον linuxman) σε βίντεο (προσωρινά μάλλον) δε βρίσκεται, όταν κάνω κλικ στο σύνδεσμό του.

Όχι κανονικά λειτουργεί το http://www.greeklug.gr/uploads/ubuntu/videos/wine.ogg .
Off topic:
Ναι δεν έχει καλό ήχο , είχα πρόβλημα με ο μικρόφωνο ( σαν να έτρωγα πατατάκια :mrgreen: )