Δημοσιεύτηκε: 23 Ιαν 2010, 05:35
Ήμουνα τέλη γυμνασίου και ήταν να βάλω κάρτα τηλεόρασης εσωτερική στο κουτί. Αφού έχω ανοίξει το κουτί και είναι ξάπλα την συνδέω προσεκτικά πατάω να ανοίξει το pc και φεύγω λίγο στο σαλόνι. Όποτε έκανα κάτι στο ρημάδι η αδερφή μου ερχόταν και κοίταγε γιατί της άρεσε. Έχει bootάρει ο υπολογιστής και μένα μου έχουν πιάσει κουβέντα οι δικοί μου... Ακούγονται κάτι τσαφ τσαφ(που αργότερα έγιναν πολύ ανατριχιαστικά για μένα) δεν δίνουμε σημασία. Τελοσπάντων λέω πάω να τελειώσω με την κάρτα τηλεόρασης...
Το Θέαμα που αντίκρισα:
Η αδερφή μου καθόταν στο πάτωμα και έπαιζε με 2 ram 1 κάρτα τηλεόρασης(δεν την είχα βιδώσει ακόμα ήθελα να δω αν λειτουργούσε)
(κρατάω το λυπημένο προσωπάκι για μετά)
Πήγα και πήρα 1 καινούρια ram και 1 κάρτα τηλεόρασης αφού είπα ότι την έβαλα και δεν λειτουργούσε μου έδωσαν άλλη με εγγύηση. Τα συνέδεσα και όλα είναι μια χαρά.......... Μέχρι που έβαλα να δω τηλεόραση και με πήρε ο ύπνος......
Μήπως ξέχασα(επίτηδες) να πω ότι η αδερφή μου είχε τραβήξει και το καλώδιο τροφοδοσίας από τον ανεμιστήρα της cpu?Το πρωί που ξύπνησα ο υπολογιστής δεν άνοιγε(Off topic:
ερώτηση: δεν θα έπρεπε να είχε κλείσει και να μην καεί?)
Εν τέλη μετά από λίγο καιρό πήρα καινούριο pc
Το Θέαμα που αντίκρισα:
Η αδερφή μου καθόταν στο πάτωμα και έπαιζε με 2 ram 1 κάρτα τηλεόρασης(δεν την είχα βιδώσει ακόμα ήθελα να δω αν λειτουργούσε)
Πήγα και πήρα 1 καινούρια ram και 1 κάρτα τηλεόρασης αφού είπα ότι την έβαλα και δεν λειτουργούσε μου έδωσαν άλλη με εγγύηση. Τα συνέδεσα και όλα είναι μια χαρά.......... Μέχρι που έβαλα να δω τηλεόραση και με πήρε ο ύπνος......
Μήπως ξέχασα(επίτηδες) να πω ότι η αδερφή μου είχε τραβήξει και το καλώδιο τροφοδοσίας από τον ανεμιστήρα της cpu?Το πρωί που ξύπνησα ο υπολογιστής δεν άνοιγε(Off topic:
ερώτηση: δεν θα έπρεπε να είχε κλείσει και να μην καεί?)
Εν τέλη μετά από λίγο καιρό πήρα καινούριο pc