Δημοσιεύτηκε: 11 Μάιος 2010, 08:17
από g00fy
silvestros έγραψε:Νομιζω οτι υπερβαλεις λιγο. Κατα την γνωμη μου αυτη την στιγμη δεν υπαρχει πιο ομορφο λειτουργικο απο τα win7. Και μερικοι που λενε οτι το KDE4 ειναι πιο ομορφο, συμφωνω μονο για τα buttons, για τα υπολοιπα ας το ξανασκεφτουν.

Η τεχνολογία του KDE4 με το Plasma και του Ubuntu με τα Windicators θα αντιγραφούν στο επόμενο Λ/Σ της Microsoft. Τότε θα έρθετε και θα λέτε, η Microsoft πρωτοπορεί για ακόμη μια φορά - τόσο όμορφα και πρακτικά πράγματα δεν έχω ξαναδεί!!! Αλήθεια, την τεχνολογία telepathy την χρησιμοποίησε κανείς; Έχουμε αντιληφθεί για τι πράγμα μιλάμε; To collaboration σε όλου του το μεγαλείο! Το Linux πλέον οδηγεί τις εξελίξεις στο Desktop. Για Servers δε μιλάμε... άντε γεια!!!

Το pf του OpenBSD το γνωρίζετε; Μόνο τεχνολογίες της CISCO μπορούν να συγκριθούν.

silvestros έγραψε:
Ποιο αλλο λειτουργικο εχει διαφανη παραθυρα? Ακομα και το Mac OS (που θεωρειται και καλα ομορφο) δεν φτανει τα 7.

:lol: :lol: :lol: Όταν εμείς είχαμε διαφανή παράθυρα, η Microsoft έτρεχε να μπαλώσει τις τρύπες του IE6!
Ακόμη και το MacOS X που έχει παρωχημένα γραφικά σε σχέση με το Linux, 1ον)κάτω απο το καπό του τρέχει BSD(ασφάλεια) και 2ον) όταν είχε animation στο άνοιξε κλείσε των παραθύρων, οι υπόλοιποι έπαιζαν με cli.

silvestros έγραψε:
Sorry αλλα αυτη την φορα η MS εκανε εππαγελματικη δουλεια. Τουλαχιστον αυτο της το αναγνωριζω.

Ναί, όπως πάντα. Αχόρταγο λειτουργικό, 4πύρινοι επεξεργαστές και 3GB RAM για να έχεις τις επιδόσεις ενός P4 με 1GB RAM στο Linux. Για να κάνεις οτιδήποτε καλό πρέπει να το αγοράσεις με άδειες χρήσης που σου κόβουν τα... πόδια.

Βασικά δε χρησιμοποιώ Compiz. Αν μπορούσα να έχω μόνο τερματικό θα ήμουν τρισευτυχισμένος. Αρκεί όμως που γνωρίζω πως είμαστε έτη φωτός μπροστά απο τα κλειστά λειτουργικά. Ασφάλεια, ταχύτητα, εμφάνιση. Όλα σε ένα, ελεύθερα!