Δημοσιεύτηκε: 05 Απρ 2011, 11:18
από s.dalas
Μπορεί να μην απαντώ αμέσως σε κάποιο νέο τοπικ όπως τιμώντας με ανέφερε ο Δήμος, αλλά παρακολουθώ όσο συχνότερα μπορώ τη συνεχώς όλο και καλύτερη προσπάθεια για υποστήριξη των νέων και παλαιών μελών της κοινότητας.

Πέρα απο τα τεχνικά που εδώ σε αυτό το "φιλικό προς το χρήστη" φόρουμ, μπορεί να είναι πάρα πολυ ψαγμένα (μη ξεγελιώμαστε απο την πλειοψηφία των "απλών" ερωτοαπαντήσεων - είπαμε "φιλική προς το χρήστη διανομή"=λιγότερο ψαγμένα προβλήματα), εδω σε αυτό το φόρουμ έχω γνωρίσει ανθρώπους με όρεξη και μεράκι σε αυτό που όλοι εδώ αγαπάμε- το ΛΙΝΟΥΞ, το ΕΛΛΑΚ, το UBUNTU-GR.

Λόγο περίσσειας χρόνου μέχρι πριν κανα 2μηνο κοιμόμουν και ξύπναγα πάνω απο το φόρουμ μαζί με την ομάδα των συντονιστών-ειδικά με κάποιους έχω κάνει ωραία ξενύχτια συζητώντας απόψεις βελτίωσης του φόρουμ (και ευχαριστώ που κάποιες υλοποιήθηκαν κιόλας-αυτοί που κατάλαβαν κατάλαβαν). Μετά επανεμφανίστηκε ο Σίμος και μπόρεσα να πάρω ρεπό!! χιχιχι!!(Σίμο δε συγκρίνομαι μαζί σου - χαριτολογώ και το ξέρεις). (Σε μια γραμμή έκανα αναφορά σε αρκετά μέλη όπως καταλαβάτε όλοι) Τις προσωπικές μου απόψεις για τους ίδιους τις ξέρουν αφού με όλους έχω συνομιλήσει με chat, μηνύματα, ακόμη και με το τηλέφωνο. Όλοι αξιολογοι ΑΝΘΡΩΠΟΙ πρώτα και γκουρου και όλα τα υπόλοιπα μετά.

Στα μέλη που δεν ανήκουν στις παραπάνω ομάδες να αναφέρω ενδεικτικά κάποια γιατί σίγουρα θα μου ξεφύγουν αρκετά και ζητώ προκαταβολικά συγγνώμη απο τώρα.

Σάββας - Εγκυκλοπαίδια. Η ανταλλαγή γνώσεων, απόψεων, ιδεών και τεχνολογικών νέων είναι αυτό που γουστάρω και επιδιώκω να γίνεται μαζί του!!
Θανάσης - Ο γιατρός που φτιάχνει τις παρουσίασεις του σε openoffice και το τονίζει και στην παρουσίαση κιόλας!!! Ο άνθρωπος που πείθει ακόμη και μεγαλύτερες γενναίες να περάσουν σε λινουξ (ξέρεις καλά τι εννοώ)!! Τον ευχαριστώ και για την προσφορά στο φορουμ και για τις προσωπικές του συμβουλές και το ενδιάφερον του (τα έχουμε πει προσωπικά τα υπόλοιπα)
Αντώνης - Ο επαγγελματίας που ψάχνει να κάνει το μεγάλο βήμα (να περάσει στην επιχείρηση λινουξ). Εντυπωσιασμένος απο όλο το λειτουργικό και τη φιλοσοφία, πρόθυμος να βοηθήσει και να εξελιχθεί, αλλά λόγω υποχρεώσεων και χρόνου - χαμηλών τόνων. Ζωντάνεψε και όρμα ενεργά!
Γιάννης - Μπορεί σε συζητήσεις μας να έχεις δει αυστηρό ύφος αλλά πάντα είναι για κάλο. Το οξύθυμος το έφτιαξα αρκετά μετά απο ενα ποστ του ftso για το αδηφάγο κοίτος http://to-adifago-kitos.gr/ (ftso σε ευχαριστώ που μου τόνισες το πόσο σημαντικό είναι να διαχειριζόμαστε τα νεύρα μας σε ένα τέτοιο φόρουμ)
clepto - Ο μικρός γίγαντας του ΕΛ/ΛΑΚ ! Οταν οι άλλοι μιλάνε για κρακ και σειριακούς αριθμούς για το κατεβασμένο απο το torrentz pro, ο δικός μας γίγαντας γελάει και σκέφτεται το ματριξ που περναει απο μπροστά του όταν κάνει εγκατάσταση μέσω τερματικού ή οτι εκείνοι εκτελώντας το keygen.exe μπορεί να ακούσουν τις σειρήνες απο τα anti-virus να σκουζουν σαν τρελές!
Monkgr - Πανσοφε φιλόσοφε και λευκέ λινουξά μου (κατά το galdaf the white)!! Με τρελαίνει το πολυτονικό σου και οι φιλοσοφικές συζητήσεις σου. Οι απόψεις για το ΕΛ/ΛΑΚ, το λινουξ και το Ubuntu. Αν και δε θυμάμαι να διαφωνίσαμε και πολλές φορές (μάλλον καμία) εμπλουτίζαμε ο ένας την άποψη και τη σκέψη του άλλου.

Πολλοί ακόμη που σίγουρα ξεχνάω... Ζητώ συγγνώμη για την πτώση της συμμετοχής μου αλλά προσπαθώ όσο μπορώ να το ζυγίσω και να επανέλθω ενεργά παλι.

Καλή συνέχεια σε όλους μας στην υπέροχη αυτή προσπάθεια, προώθησης και υποστήριξης της αγαπημένης μας διανομής.

Φιλικά,
Στέλιος Ν.