Δημοσιεύτηκε: 05 Απρ 2011, 16:05
από simosx
monkgr έγραψε:
Αὐτὸ ποὺ ἤθελα νὰ πῶ, φίλε pros, μὲ ὅλο τὸ σεβασμὸ πρὸς ἄνθρωπο μὲ τὸν ὁποῖο ἔχω συμφωνήσει σχεδὸν σὲ ὅλα τὰ κοινωνικοπολιτικὰ καὶ γενικότερου ἐνδιαφέροντος θέματα, εἶναι νὰ μὴν πέφτουμε στὴ λούμπα τῆς αὐτολογοκρισίας, «διὰ τὸν φόβον τῶν Ἰουδαίων». Ἀπὸ τὴ στιγμὴ ποὺ δὲν ἰσχύει αὐτὸ καὶ μοῦ ἐξηγεῖς τὸ σκεπτικό, μὲ τὸ ὁποῖο θὰ συμφωνοῦσα γιὰ ὅλες τὶς ἄλλες ἑνότητες τοῦ φόρουμ, πάω πάσο.
Ἁπλῶς ἐπίτρεψέ μου νὰ θεωρῶ ὅτι ἡ φύση τοῦ συγκεκριμένου τόπικ σηκώνει ἀκόμα καὶ τέτοιες συζητήσεις. Ἀλλά... δὲν ἔπεσε καὶ τὸ νερὸ στ` ἁλάτι - μὴν κάνουμε θέμα ἀπὸ τὸ τίποτα.

Πως μπορούμε να καταφέρουμε να κάνουμε άτομα να θέλουν να αφιερώσουν το λίγο χρόνο τους για κάτι που δεν είναι τόσο σημαντικό στην προσωπική ή επαγγελματική τους ζωή;
Το καταφέρνουμε με το να παρέχουμε ένα φιλικό και θετικό περιβάλλον.

Αρκετοί Έλληνες πιστεύουμε ότι αυτό που εμείς αισθανόμαστε προσωπικά είναι και αυτό που βιώνουν και οι άλλοι, όλοι οι άλλοι.
Στο φόρουμ δεν είναι έργο μας να διδάξουμε ότι το παραπάνω είναι λάθος για όποιον δεν το καταλαβαίνει, έργο μας είναι να προσφέρουμε
ένα περιβάλλον όπου θα είναι φιλικό για παιδιά, γυναίκες και κάθε άλλο άτομο. Έχοντας ένα φιλικό περιβάλλον, έχουμε περισσότερα ενεργά μέλη,
είναι μεγάλη η κοινότητα και μπορούμε να πιστεύουμε ότι κάποια στιγμή θα αλλάξουμε την Ελλάδα στο θέμα ΕΛ/ΛΑΚ με Ubuntu.

Για πιθανή ενότητα "Adult" ή χώρο όπου «μπορούμε να λέμε ό,τι θέλουμε», αυτά δεν ανήκουν εδώ. Υπάρχουν άλλα φόρουμ που ασχολούνται ειδικά με αυτά τα θέματα.

Προσωπικά, είναι αρχή μου να αφιερώνω το χρόνο μου εκεί που σέβονται την ανάγκη για ένα φιλικό και θετικό περιβάλλον.
Είναι τόσο σημαντικό για μένα που δε θα το σκεφτώ δεύτερη φορά να διακόψω κάθε μου επαφή από ένα φόρουμ όταν δε σέβεται την ανάγκη για φιλικό + θετικό περιβάλλον.