Δημοσιεύτηκε: 05 Απρ 2011, 20:23
Off topic:
οκ το ξέρουμε ότι είσαι πολύ αυστηρός και καλά κάνεις το ίδιο θα ήμουνα και εγώ στη θέση σου.
Είδα επίσης αυτό
Δηλαδή αν κάποιος είναι πολύ αυστηρός μπορεί να μου δώσει warning για αυτό που ανέβασα σωστά;
ή κατάλαβα λάθος
και για να επανέλθουμε
pros έγραψε:Για τα σχόλια σχετικά με την πουριτανική, ηθικοπλαστική διάθεση της ομάδας συντονισμού...
Καταλήξαμε στο να μην επιτρέπεται καμία δημοσίευση, avatar, σχόλιο, ή οτιδήποτε άλλο σεξουαλικού περιεχομένου, για έναν απλό και διαφανή λόγο.
Κανένας από εμάς δεν θέλει ούτε μπορεί να γίνει ΕΣΡ ή κριτής του γούστου ή των προτιμήσεων κάθε μέλους, ούτε έχει τον χρόνο να αναλώνεται σε συζητήσεις που ξεφεύγουν τελείως από τον σκοπό του φόρουμ. Ποιος μπορεί να πει τι είναι αποδεκτό και το όχι; Με ποιο κριτήριο; Είναι σαφές ότι αν επιτρέπαμε ανάλογες δημοσιεύσεις θα καταλήγαμε να συζητάμε τα παραπάνω θέματα και όπως προανέφερα δεν είμαστε διατεθειμένοι να το κάνουμε!
Αν κάποιο από τα μέλη πράγματι σκέφτεται ότι περιορίζουμε την ελευθερία έκφρασης του και την δυνατότητα του να προβάλει περιεχόμενο που θεωρεί απαραίτητο για την επίτευξη των σκοπών του φόρουμ και της κοινότητας, ας μας πει με ποιο κριτήριο μπορούμε ν' αποφασίσουμε...
οκ το ξέρουμε ότι είσαι πολύ αυστηρός και καλά κάνεις το ίδιο θα ήμουνα και εγώ στη θέση σου.
Είδα επίσης αυτό
έγραψε: Κάθε διαχειριστής έχει τους δικούς του κανόνες στην σελίδα του. Αν έχετε παραβεί κάποιο κανόνα, τότε ίσως να πήρατε προειδοποίηση. σημειώστε ότι αυτό είναι απόφαση του διαχειριστή, και το phpBB Group δεν έχει να κάνει με αυτό. Επικοινωνήστε με τον διαχειριστή αν δεν είστε σίγουροι γιατί πήρατε προειδοποίηση.
Δηλαδή αν κάποιος είναι πολύ αυστηρός μπορεί να μου δώσει warning για αυτό που ανέβασα σωστά;
ή κατάλαβα λάθος
και για να επανέλθουμε