Δημοσιεύτηκε: 12 Απρ 2011, 00:12
από fkol k4
[quote="nickkefi"][/quote]
Αγαπητέ μου φίλε με αδικείς. Τα παραπάνω δεν είναι παρμένα από συνωμοσιολογικό μπλογκ όπως ίσως φαίνεται , αλλά από άρθρο της στήλης ''Knock sensor'' στο περιοδικό ''R&D''που εξέδιδε ο Διονύσης Χοϊδάς (για το ποιος είναι και πόσα χρόνια ασχολείται με την τεχνολογία και το οικολογικό της πρόσωπο μπορείς εύκολα νεα βρεις πληροφορίες στο διαδίκτυο) .Πρόκειται για παρουσίαση άρθρου ομάδας Βρεττανών επιστημόνων προς νομίζω κάποια επιτροπής ενέργειας της Μ.Βρεττανίας.Δέν λέω ότι σε αυτό το άρθρο δεν υπάρχουν υποβόσκονται συμφέροντα άλλου είδους ή και κάποια υπερβολή , αυτό όμως δεν σημαίνει ότι η εν λόγω έρευνα ήταν ψεύτικη.
Είναι καλό να μην δεχόμαστε αμάσητο ότι μας δίδεται ως πληροφορία , αλλά το να με χαρακτηρίζεις ''γελοίο κουτορνίθι που άθελά του προπαγανδίζει'' ισχυροποιεί κάποιο επιχείρημα ή ακυρώνει την εγκυρότητα των λεγομένων μου;
Όσον αφορά τα φωτοβολταϊκά σίγουρα προχωρούν αλλά η ημέρα που η κάλυψη των επιφανειών ενός αυτοκινήτου θα είναι αρκετή για την επάρκεια της μετακίνησής του ργεί ακόμα .Όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο πίστεψέ με θα χαρώ το ίδιο με εσένα.