Δημοσιεύτηκε: 12 Απρ 2011, 01:07
@fkol k4
Αν σε αδικώ είναι γιατί αυτά που έγραψες είχαν διατύπωση απόλυτη και απορριπτική.
Αναδεικνύουν τον εκνευρισμό μου κατά το γράψιμο του σχολείου, τίποτε παραπάνω.
Με ποια λογική η «κάλυψη των επιφανειών ενός αυτοκινήτου θα είναι αρκετή για την επάρκεια της μετακίνησής του» είναι κριτήριο χρηστικότητας; Τα φωτοβολταϊκά μπορούν να παράξουν υδρογόνο, που έχει ενεργειακή απόδοση αντίστοιχη (αν όχι ανώτερη) του πετρελαίου.
Τη λογική: Όταν ανακαλύψετε την τέλεια οικολογική τεχνολογία ξυπνήστε με, εγώ μέχρι τότε θα αδιαφορώ και θα χρησιμοποιώ ότι με βολεύει, δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω.
Αν σε αδικώ είναι γιατί αυτά που έγραψες είχαν διατύπωση απόλυτη και απορριπτική.
έγραψε:αλλά το να με χαρακτηρίζεις ''γελοίο κουτορνίθι που άθελά του προπαγανδίζει'' ισχυροποιεί κάποιο επιχείρημα ή ακυρώνει την εγκυρότητα των λεγομένων μου;
Αναδεικνύουν τον εκνευρισμό μου κατά το γράψιμο του σχολείου, τίποτε παραπάνω.
έγραψε: Όσον αφορά τα φωτοβολταϊκά σίγουρα προχωρούν αλλά η ημέρα που η κάλυψη των επιφανειών ενός αυτοκινήτου θα είναι αρκετή για την επάρκεια της μετακίνησής του ργεί ακόμα .Όταν φτάσουμε σε αυτό το σημείο πίστεψέ με θα χαρώ το ίδιο με εσένα.
Με ποια λογική η «κάλυψη των επιφανειών ενός αυτοκινήτου θα είναι αρκετή για την επάρκεια της μετακίνησής του» είναι κριτήριο χρηστικότητας; Τα φωτοβολταϊκά μπορούν να παράξουν υδρογόνο, που έχει ενεργειακή απόδοση αντίστοιχη (αν όχι ανώτερη) του πετρελαίου.
Τη λογική: Όταν ανακαλύψετε την τέλεια οικολογική τεχνολογία ξυπνήστε με, εγώ μέχρι τότε θα αδιαφορώ και θα χρησιμοποιώ ότι με βολεύει, δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω.