Δημοσιεύτηκε: 12 Απρ 2011, 01:32
έγραψε:Αναδεικνύουν τον εκνευρισμό μου κατά το γράψιμο του σχολείου, τίποτε παραπάνω.Με ποια λογική η «κάλυψη των επιφανειών ενός αυτοκινήτου θα είναι αρκετή για την επάρκεια της μετακίνησής του» είναι κριτήριο χρηστικότητας; Τα φωτοβολταϊκά μπορούν να παράξουν υδρογόνο, που έχει ενεργειακή απόδοση αντίστοιχη (αν όχι ανώτερη) του πετρελαίου.έγραψε:
Και έλλειψη σεβασμού στον συνομιλητή.Είναι άλλο να προσπαθήσεις να μου αλλάξεις άποψη (πράγμα στο οποίο είμαι ανοιχτός εάν μου παρουσιάσεις κάτι τεκμηριωμένο) και άλλο να μου κάνεις προσωπική επίθεση αμφισβητώντας την νοημοσύνη μου. Επίσης αυτό το ''στην Ελλάδα '' είναι ρατσιστικό ακόμα και εάν το χρησιμοποιεί Έλληνας .
Τη λογική: Όταν ανακαλύψετε την τέλεια οικολογική τεχνολογία ξυπνήστε με, εγώ μέχρι τότε θα αδιαφορώ και θα χρησιμοποιώ ότι με βολεύει, δυστυχώς εγώ δεν μπορώ να παρακολουθήσω.
Αυτό που εννοώ είναι οτι η οποιαδήποτε τεχνολογία για να έχει αποτελέσματα πρέπει να εφαρμόζεται μαζικά.Και για να γίνει αυτό πρέπει το κόστος της να μήν είναι απαγορευτικό για τον καταναλωτή. Δέν είναι δυνατον να ζητάς από απλούς εργαζόμενους να ξοδέψουν χρήματα που δεν έχουν για να αλλάζουν αυτοκίνητα και σπίτια κατά την αλλαγή των τεχνολογιών και στην περίοδο που δεν έχουν φτάσει σε αξιόπιστο επίπεδο.
Αυτό που είναι το πιό εφαρμόσιμο προς το παρόν είναι απλά να μειώσουμε τα ποσά της ενέργειας που χρησιμοποιούμε . Φυσικά , αυτό θα έχει επίπτωση στο βιοτικό επίπεδο τουλάχιστον των ανθρώπων που ζούν στις πόλεις.
Όσον αφορά το τί χρησιμοποιώ και τί με βολεύει μην κρίνεις ελαφρά την καρδία κάποιον που δεν ξέρεις .Και τα πλαστικά μου ανακυκλώνω και τα γυαλιά και τα χαρτιά . Δέν θα κόψω όμως και την βόλτα με το μηχανάκι για να μήν καίω βενζίνη.Έτσι κι αλλιώς σε λίγο δεν θα μπορώ να την πληρώσω εκέι που θα έχει φτάσει η τιμή του λίτρου.
Τέλος , δικαίωμά σου είναι να έχεις οποιαδήποτε άποψη για μένα και δεν θα προσπαθήσω άλλο να εξηγηθώ .Εάν θες να με ξαναχαρακτηρίσεις μπορείς ελεύθερα. Θα μου επιτρέψεις όμως να μην απαντήσω.