Δημοσιεύτηκε: 25 Ιούλ 2011, 09:10
UnKnown96 έγραψε:Το έχω ξαναπεί, όλοι δεν χρησιμοποιούν τους ύπολογιστές σαν τους Hacker ή γενικά σαν και αυτούς που ξέρουν τι τους γίνεται.
Αν δείτε υπολογιστές που τους χρησιμοποιούν 3 χρόνια αρχάριοι (χωρίς Format), άσε. Εγώ πάντα βλέπω 3 πράγματα:
1. Windows XP (κλασσικά...!)
2. Συλλογή από ιούς.
3. Ένα Desktop που δεν χοράνε άλλα εικονίδια! (Άσχημο κουσούρι!!!)
Αυτά.
Δεν είναι θέμα να εισαι Hacker ή να γνωριζεις ενα σωρρο πραγματα απο υπολογιστες για να τα αποφυγεις ολα αυτα !! Κοινή λογική θέλει : Δεν κατεβάζω τίποτα απο πηγές που δε γνωρίζω , κανουν μπαμ μωρέ συνηθως οι κίνδυνοι που κρύβονται .. οταν πας και κατεβάζεις απο σελιδες που ειναι γεματες με διαφημίσεις ή ψάχνεις cracks κλπ κλπ .. ε δε θελει και πολύ μυαλο θα την πάθεις τη ζημιά !!
Αυτο με τα εικονίδια στην επιφανεια εργασιας που λες , πραγματικα δεν τον αντεχω να το βλέπω . Φιλος μου ( μονο αρχαριο δεν τον λες ) έχει την επιφάνεια του γεμάτη !! Δεν υπάρχει χωρος για αλλα εικονίδια !! Φαντασου εικονα έτσι ε? Εγω δεν το μπορώ αυτο το πράγμα .. με κουράζει , θελω τάξη!! Αυτό ειναι στον χαρακτήρα του χρήστη δεν εχει να κανει με το αν ειναι αρχαριος ή οχι