Δημοσιεύτηκε: 10 Οκτ 2011, 16:14
Blacknight έγραψε:UnKnown96 έγραψε:Το παραπάνω σύστημα δουλεύει με 150 MB RAM, η χρήση του επεξεργαστή είναι πάντα πολύ χαμηλή και τρώει 26 δεύτερα για εκκίνηση αν δεν θέλουμε να μας βλέπουν στο δίκτυο υπολογιστές με Windows και 35 δεύτερα για να μας βλέπουν... Όποιος σκοπεύει να κάνει κάτι τέτοιο θέλει αρκετό κόπο αλλά αξίζει!
Πολυ ομορφο! Δοκίμασα και εγω να εγκαταστησω Arch για το λογο οτι δεν χριαζεται να κανεις τιποτα οταν βγαίνει μια νεα εκδοση,αλλα μολις είδα οτι δεν έχει γραφικο περιβάλλον το άφησα,γιατι ειναι πολυ δύσκολο για μενα! Bravo παντως!
Όπως είπε και ο clepto είναι αρκετά εύκολο με το wiki απο δίπλα σου. Το πιο δύσκολο μέρος σε ένα Arch που θα του βάλεις Desktop Enviroment είναι η εγκατάσταση του (5 πραγματάκια είναι όλα και όλα...) αν πάλι πας σαν και εμένα να το κάνεις στην εντέλεια σίγουρα θα χρειαστεί πιο πολύ δουλεία...
Εγώ προσωπικά το wiki το άνοιξα ελάχιστες φορές για ορισμένα πράγματα που υπάρχουν μόνο στο Arch. Ένα πράγμα πάντος είναι σίγουρο, ότι και να βάλεις στο Arch θα τρέχει πιο γρήγορα από σχεδόν όλες τις υπόλοιπες διανομές (υπάρχουν μερικές που κάνουν τα πάντα εγκατάσταση από κώδικα ή αυτοί που έστησαν το Linux κομμάτι-κομμάτι...). Επίσης θα βάλεις μόνο αυτά που θες εσύ και θα ενημερώνονται συνεχώς χωρίς την αλλαγή έκδοσης...