Δημοσιεύτηκε: 01 Νοέμ 2011, 00:00
από Blacknight
UnKnown96 έγραψε:
Blacknight έγραψε:Καλημέρα και χρόνια πολλά απο μενα! Λιτό 11.10 με gnome3! Μόνο τον καιρό πρόσθεσα πανω και το conky είναι του φιλου UnKnown96 λίγο αλλαγμένο!
(Αν το wallpaper είναι ακατάλληλο για το forum σβήστε την εικόνα χωρις δεύτερη λέξη)

Διαγράφηκε (the_eye)

Χέρομαι που σου άρεσε :)
Τα Arch τα έχω φτιάξει από τότε και τα έχω κάνει πολύ πιο ωραία αλλά δυστιχώς το λάπτοπ χάλασε και δεν μπορώ να βγάλω screenshot...
Τα μάτιαξα γαμ@@@... Μόλις τα έκανα έλεγα αχ τι όμορφα, τι ωραία και την επόμενη δεν άνοιγε η οθόνη (κάτι πρέπει να κάικε) και είναι και μόλις 1,3 περίπου χρόνου... Θα το πάρω να μου το φτιάξουν με την εγγύηση αλλά εδώ βρίσκουν δικιολογίες για αυτά που την καλύπτουν, εμένα θα δεχθούν που με τόσο πείραγμα έχει τριών ιδών βίδες πάνω...;

Ασε που αν ακούσουν για linux θα αρχίσουν να λένε και να λένε βλακείες γιατι τα ατομα που δουλεύουν στα servise διάφορων αλυσίδων με Η/Υ δεν ξέρουν οσα πρέπει για τους υπολογιστές (τουλάχιστον στην πολη μου) μεχρι εγω που είμαι άσχετος και τους εχω αποστομώσει καναδυο φορές οταν παν να αρχίσουν το παραμύθι για το "καko" linux!