Δημοσιεύτηκε: 15 Νοέμ 2011, 19:47
lepidas έγραψε:φιλε συγνωμη αλλα θα διαφωνησω,η Porsche ηταν, ειναι και μαλλον θα ειναι το μηχανολογικο εκτρωμα εις τους αιωνες. Εμφανησιακα ειναι αηδια,μηχανολογικα ειναι σαν ενα αυτοκινητο του 1950 και τιποτα δεν εχει προσφερει στην αυττοκινηση.Μην παραμυθιαζεσαι με το marketing.Τα περισσοτερα τα προσφεραν οι alfa/fiat/lancia αυτο ειναι αληθεια,αυτα τα αυτοκινητα παντα βρισκοντε 10 εως 15 χρονια μπροστα απο την εποχη τους,αμα θες μπορω να το αναλυσω περισσοτερο
Δεν μίλησα γενικά για την Porsche αλλά μόνο για την 959 συγκεκριμένα. 'Ολα τα υπόλοιπα μοντέλα της Porsche μου είναι παντελώς αδιάφορα, όπως & όλα τα γερμανικά αυτοκίνητα εκτός από την 959! Όσο για το ποιά αυτοκινητοβιομηχανία έχει προσφέρει τα περισσότερα στην αυτοκίνηση αυτό είναι άλλη ιστορία! Αυτά που μ' αρέσουν στην εποχή μας & παρουσιάζουν τις λιγότερες βλάβες είναι τα γιαπωνέζικα!
Ένα ανέκδοτο (μεταξύ σοβαρού & αστείου) λέει ότι το καλύτερο αυτοκίνητο είναι αυτό που έχει ιταλικό design, γαλλικά κρατήματα, γερμανική ποιότητα κατασκευής (αυτό είναι σχετικό σήμερα) & γιαπωνέζικο μοτέρ!
Μου έτυχε να πετύχω παλιότερα στην εθνική οδό ολοκαίνουρια 911 να έχει μείνει από μηχανική βλάβη! Στα μέρη μου παλιότερα σε καινούρια Mercedes 200 έσπασε ο στροφαλοφόρος στα 25000 km. Αλλά να μείνει συντηρημένο γιαπωνέζικο από μηχανική βλάβη δεν έτυχε να δώ ακόμη!