Δημοσιεύτηκε: 19 Δεκ 2011, 15:41
Για να πω την αλήθεια και εγώ το ίδιο παρατηρώ... Ασχολούμε με το unix από το 2003 και όσο και ποτέ δεν έβρισκα κανένα με unix και linux. Τα τελευταία χρόνια βλέπω όλο και περισσότερους να έχουν ubuntu. Και μάλιστα αφού το έχω εγκαταστήσει σε μερικούς φίλους μου τους αρέσει τόσο πολύ που απορούν γιατί δεν έχει διαδοθεί τόσο πολύ όσο τα windows. Αυτό που μου έκανε όμως περισσότερη εντύπωση είναι ότι αφού εγκατέστησα το debian στον υπολογιστή του πατέρα μου για να πηγαίνει πιο γρήγορα γιατί τα windows xp είχαν φτάσει πλέον στα όρια τους και είναι και παλιό μηχάνημα, το βρήκε πάρα πολύ γρήγορο και πολύ ωραίο και αρκετά εύκολο αφού είναι βέβαια στα Ελληνικά όλες οι εφαρμογές. Μιλάμε για έναν άνθρωπο που ξεκίνησε μόλις στα 45 λόγο εργασίας του να χρησιμοποιεί υπολογιστή... Πλέον σταμάτησε να μου διαμαρτύρετε για την ταχύτητα του υπολογιστή και βρήκα και την ησυχία μου...giormatsis έγραψε:Τους τελευταίους δύο μήνες βλέπω μεγάλη στροφή απο εκεί που τους κυνηγούσα για εγκατάσταση έχουν αρχίσει και με κυνηγούν αυτοί...!!! Λές να ???
Χαρακτηριστικά σε ένα pentium3 800 Mhz το iceweasel ανοίγει 2 φορές πιο γρήγορα από ότι στο λάπτοπ της υπογραφής μου με windows 7....