Δημοσιεύτηκε: 13 Δεκ 2008, 23:34
από amag
kriti έγραψε:παιδια οχι inox πινεις καφε και καιγονται τα χειλη σου

εντελως ενημερωτικα... υπαρχουν ισοθερμικες ινοχ που δεν καιγονται τα χειλη σου... εξαρταται βεβαια και ποσο ζεστο θελεις το νερο στον καφε σου

kriti έγραψε:και για μπλουζακι ειμαι μεσα μονο να ειναι καλης ποιοτητας μακο κατι φτινιαρικα γινονται πατσαβουρια :D

δυστυχως ειναι πολυ λιγα που εχουν καλη ποιοτητα ακι ο λογος ειναι απλος... οταν βλεπεις ενα μπλουζακι που κανει 1,5 - 2ε τυπωμενο τι περιμένεις να βρεις ποιοτητα?

για μπλουζακια σας εχω μια εκπληξη !!! υπαρχει μια εταιρια η οποια φτιαχνει σταμπες για μπλουζακια σιδεροτυπα με πολη καλη αναλυση και ποιοτητα
συνηθως τα περισσοτερα μπλουζακια ειδικα σε μικρες ποσοτητες φτιαχνονται με αυτον τον τροπο το κοστος ειναι σχετικα μικρο αν θυμαμαι καλα γυρω στα 50 λεπτα πρεπει να στοιχιζει η Α4 μπορουμε λοιπον να παραγγειλουμε σιδεροτυπα και ο καθενας να το βαλει σε μλουζακι της αρεσκιας του

αλοιως αν παμε στην ετοιμη λυση πειτε μου το για να σας βρω καλη ποιοτητας μπλουζακι μονο που να ξερετε οτι το κοστος θα ειναι λιγο υψυλο (περιπου στα 5 ευρω) αλλα πρεπει να το ψαξω λιγακι

οσο για αλλες διευθυνσεις για θεσαλλονικη μπορω να σου βρω την τριτη γιατι την δευτερα δεν θα ειμα στο γραφειο

τις τελευταιες ημερες με αφορμη αυτο το ποστ σκευτομαι σοβαρα κατι που μπορει να σας φανει ωραιο
μπορω να βγαλω μια σειρα απο διαφορα διαφημιστικα που θα εχουν σχεση με το UBUNTU τα οποια θα διατιθονται μεσα απο το φορουμ η την ιστοσελιδα δεν ξερω... οστοσο αυτο για να γινει επειδη εχει καποιο κοστος υψηλο θελει μελετη και θελει και προιοντα τα οποια να εχουν αξια να τα αγορασει καποιος ... αλλα και χαμηλη τιμη αλλα οχι σε βαρος της ποιοτητας...
θα μπορουσα να το ψαξω περισσοτερο απο βδομαδα και να σας κανω μερικες προτασεις και τελικες τιμες ωστε να μου πειτε την γνωμη σας και κατα ποσο θα σας ενδιεφερε αυτο.