Δημοσιεύτηκε: 06 Αύγ 2013, 16:14
Λοιπόν...
Τυπικά θα μπορούσε να μπει στην κατηγορία Νέα-ανακοινώσεις, εδώ όμως ταιριάζει καλύτερα, μόλις το διάβασα πήγε να μου βγει ο καφές απ' τη μύτη από τα γέλια...
Θα ήθελα να ήξερα, η μάνα αυτουνού που συνέταξε την επιστολή αυτή με το επιχείρημα αυτό, έχει και άλλα τέτοια έξυπνα παιδιά;
Μιλάμε ο άνθρωπος έπιασε το πραγματικό νόημα...γάτος...τι γάτος λέμε τώρα, αετός...εξαφτέρουγο...Αυτός πρέπει να είναι πιο έξυπνος και από τον George Bush Jr. (ή τουλάχιστον να τον πλησιάζει...)
Εγώ μόνο να προσθέσω πως ο άνθρωπος αυτός είναι πράγματι διορατικός και η σκέψη του πρέπει να επεκταθεί και στο Linux Desktop, όπου κι εκεί δεν έχουμε ανταγωνισμό και εναλλακτικές, αφού όλα είναι ελεύθερα...
Ακούς εκεί, μόνο καμιά 500αριά διανομές, 3 display servers, 4-5 συστήματα init, καμιά 30αριά package managers, χάλια λέμε, χάλια...
Τυπικά θα μπορούσε να μπει στην κατηγορία Νέα-ανακοινώσεις, εδώ όμως ταιριάζει καλύτερα, μόλις το διάβασα πήγε να μου βγει ο καφές απ' τη μύτη από τα γέλια...
free software foundation europe έγραψε:Εταιρίες ιδιοκτησιακού λογισμικού ζητούν από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή να περιορίσει τα επιχειρηματικά μοντέλα
Επειδή το Android είναι Ελεύθερο Λογισμικό και δωρεάν, ο ανταγωνισμός από το μη-ελεύθερο λογισμικό δεν μπορεί να τα βάλει μαζί του και, άρα, η αγορά διαθέτει λιγότερες εναλλακτικές, συνεπώς ο καταναλωτής υποφέρει από έλλειψη ανταγωνισμού. Σε συμπυκνωμένη μορφή, αυτά είναι τα επιχειρήματα της λεγόμενης συμμαχίας "Fair Search" (Δίκαιης Αναζήτησης). Ουσιαστικά, ζητούν από την Ευρωπαϊκη Επιτροπή να ευνοήσει ένα περιοριστικό επιχειρηματικό μοντέλο εις βάρος ενός φιλελεύθερου, πράγμα που είναι ακριβώς το αντίθετο από εκείνο που οι ρυθμιστικές Αρχές του ανταγωνισμού θα έπρεπε να πράττουν, για να πετύχουν μία δίκαιη αγορά.
Θα ήθελα να ήξερα, η μάνα αυτουνού που συνέταξε την επιστολή αυτή με το επιχείρημα αυτό, έχει και άλλα τέτοια έξυπνα παιδιά;
Μιλάμε ο άνθρωπος έπιασε το πραγματικό νόημα...γάτος...τι γάτος λέμε τώρα, αετός...εξαφτέρουγο...Αυτός πρέπει να είναι πιο έξυπνος και από τον George Bush Jr. (ή τουλάχιστον να τον πλησιάζει...)
Εγώ μόνο να προσθέσω πως ο άνθρωπος αυτός είναι πράγματι διορατικός και η σκέψη του πρέπει να επεκταθεί και στο Linux Desktop, όπου κι εκεί δεν έχουμε ανταγωνισμό και εναλλακτικές, αφού όλα είναι ελεύθερα...
Ακούς εκεί, μόνο καμιά 500αριά διανομές, 3 display servers, 4-5 συστήματα init, καμιά 30αριά package managers, χάλια λέμε, χάλια...
:lol: