Δημοσιεύτηκε: 21 Μάιος 2015, 23:46
fog έγραψε:fog-mess, fog-gradient (αυτά περιέχουν gtk2 και 3, δουλεύουν σε μένα στον nemo οπότε λογικά δεν θάχεις πρόβλημα με nautilus) και openbox. Τα χρώματα που χρησιμοποιώ είναι "κάπως" γιατί τα φτιάχνω συνήθως με βάση το wallpaper. Αν όμως σου κάνουν και δείχνουν σωστά μπορώ να στα φτιάξω με τα χρώματα που θες.
Το πιο συμβατό θέμα που έχω πετύχει στα ιντερνέτια είναι το numix και έχει από όλα μέσα.
Αν δοκιμάσεις nemo δες αυτό εδώ ώστε να αποφύγεις την εγκατάσταση των εξαρτήσεων από cinnamon, που μπαίνουν απο την έκδοση των repos.
Σε ευχαριστώ και πάλι! Δεν χρειάζεται να μου φτιάξεις τα χρώματα, είναι χρονοβόρα δουλειά και ήδη βοήθησες πάρα πολύ.
Αν και εδώ που τα λέμε, εσύ με τα screenshots σου φταις που μπήκα σε αυτό το λούκι. Χαχαχαχα!
Ilias95 έγραψε:Δες αν θες και τον spacefm ο οποίος ξεκίνησε σαν fork του pcmanfm, ο οποίος προσθέτει περισσότερες δυνατότητες και είναι πιο customizable.
Εγώ χρησιμοποιώ τον δεύτερο επειδή μου φαίνεται πιο απλός.
Θα τον δοκιμάσω! Ευχαριστώ πολύ!
Ilias95 έγραψε:Πάντως καλύτερα αντικατέστησε το θέμα σου με κάποιο συμβατό, παρά να αλλάξεις τις εφαρμογές σου.
Έχεις απόλυτο δίκιο. Όμως δεν νομίζω να υπάρχει κάποιος τρόπος να συνδυαστούν οποιαδήποτε θέματα GTK3 με θέματα του Openbox για τις εφαρμογές του GNOME Project. Kαλά, για να μην λέω και μεγάλα λόγια, εννοώ πως δεν έχω βρει τον τρόπο ότι και να έχω δοκιμάσει, ίσως να υπάρχει.
H μπάρα στα θέματα του Openbox είναι στο στυλ που φαίνεται στα screenshots της fog.
Ενώ για τις εφαρμογές του GNOME, όπως τον Nautilus και τον Gedit, ότι αλλαγές και να κάνω στο θέμα, πάλι θα φαίνονται με μεγάλα κουμπιά και δεν δένουν με την εμφάνιση του περιβάλλοντος. Περισσότερα εδώ: https://wiki.archlinux.org/index.php/GT ... ecorations