Δημοσιεύτηκε: 22 Μάιος 2015, 00:25
fog έγραψε:Πάντως έχε υπόψη σου ότι θέματα όπως το Numix, χρησιμοποιείς το gtk του και για gnome και για openbox και ανάλογα το session που μπαίνεις έχει και αντίστοιχο θέμα για τον window manager, Οπότε λογικά είσαι εντάξει, δεν χρειάζεσαι αλλαγές.
Ilias95 έγραψε:Το obconf απ' το οποίο αλλάζεις υποτίθεται τα θέματα του openbox μου δίνει επιλογή να αλλάξω μόνο το μέσα θέμα και όχι το window border.
Το lxappearance που είναι το αντίστοιχο εργαλείο του LXDE μου επιτρέπει να αλλάξω κανονικά και το window border.
Αυτό που θέλω να πω, είναι πως ενώ η μπάρα στις εφαρμογές γενικά χρησιμοποιεί το θέμα του Openbox, στις εφαρμογές του GNOME χρησιμοποιεί το GTK.
Ακόμα και με το Numix, όταν ανοίγω ένα οποιοδήποτε πρόγραμμα, η μπάρα θα πάρει το θέμα του Numix Openbox, ενώ η μπάρα σε πρόγραμμα του GNOME θα πάρει το θέμα του Numix GTK, τα οποία διαφέρουν. Φαίνεται ξεκάθαρα εδώ (βέβαια με το Ambiance του Unity):
Αλλά αυτά τα δύο κάπως δένουν. Φαντάσου αντί για το Ambiance να είχες το Adwaita:

Κάνει μεγάλη διαφορά. Ακόμη και το θέμα του Numix Openbox στη μπάρα με αυτό του Numix GTK διαφέρουν.
Για αυτό το λόγο θα αποφύγω να χρησιμοποιήσω εφαρμογές του GNOME3 στο Openbox.