Δημοσιεύτηκε: 07 Ιουν 2015, 11:08
Off topic:
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Θα μπορούσε πάντως, με τις κατάλληλες προσθήκες και ενσωμάτωση των χαρακτηριστικών που υλοποιήθηκαν από τότε, να είναι κάπως έτσι.
Τα NT, για την ακρίβεια τα 2000, είναι το μοναδικό λειτουργικό της MS που έχω κάποιους "συναισθηματικούς δεσμούς".
Με αυτά έμαθα να "παίζω" με το registry και τα services, ξημεροβραδιαζόμουν στο blackviper να βγάλω άκρη. Ήταν η εποχή που η ομάδα των cDc κυριαρχούσε με το BO2k και μένα να κάνω προσπάθειες να καταλάβω τις λειτουργίες ασφαλείας στο πρώτο μου δίκτυο, μεταξύ του σταθερού (PII 330MHz ) και του πρώτου μου laptop (700άρι celeron με 128 ΜΒ ram παρακαλώ
) χακάροντας από το δεύτερο το πρώτο. Εννοείται στο σταθερό έκανα format 2-3 φορές τη βδομάδα να το επαναφέρω. Αλλά αυτά με έκαναν να αναρωτηθώ, πως μπορεί κόσμος να εμπιστεύεται τα μηχανήματά του στο δίκτυο/internet με κάτι τέτοια λειτουργικά, όταν μια άσχετη από υπολογιστές -ας πούμε- νοικοκυρά, μπορεί διαβάζοντας 5 site να τα χακάρει. Και έτσι άρχισα να ψάχνω αν υπάρχει εναλλακτική, γνώρισα το linux και λίγους μήνες μετά, έκανα την πρώτη απόπειρα εγκατάστασης με Red Hat 7.
Αυτό κι αν είναι blast from the past πρωί πρωί
George Pantelis έγραψε:
Foggy, misty rumours...![]()
Δεν το είχα σκεφτεί αυτό. Θα μπορούσε πάντως, με τις κατάλληλες προσθήκες και ενσωμάτωση των χαρακτηριστικών που υλοποιήθηκαν από τότε, να είναι κάπως έτσι.
Τα NT, για την ακρίβεια τα 2000, είναι το μοναδικό λειτουργικό της MS που έχω κάποιους "συναισθηματικούς δεσμούς".
Με αυτά έμαθα να "παίζω" με το registry και τα services, ξημεροβραδιαζόμουν στο blackviper να βγάλω άκρη. Ήταν η εποχή που η ομάδα των cDc κυριαρχούσε με το BO2k και μένα να κάνω προσπάθειες να καταλάβω τις λειτουργίες ασφαλείας στο πρώτο μου δίκτυο, μεταξύ του σταθερού (PII 330MHz ) και του πρώτου μου laptop (700άρι celeron με 128 ΜΒ ram παρακαλώ

Αυτό κι αν είναι blast from the past πρωί πρωί