Δημοσιεύτηκε: 15 Ιούλ 2015, 11:54
madvinegar έγραψε:Απ'ότι βλέπω σίγουρα το obdmenu ειναι πιο πλήρες και τακτοποιημένο (και πιο όμορφο λόγω των εικονιδίων).
Αλλά νομίζω πρέπει να ειναι και πιο βαρύ (λόγω των ανωτέρω extras).
Τα εικονίδια είναι προαιρετικά οπότε δεν τα υπολογίζω, μπορούν να μην χρησιμοποιηθούν. Από κει και πέρα μιλάμε για την εκτέλεση της ίδιας εργασίας και αυτό που αλλάζει είναι η ανάγνωση ενός αρχείου κειμένου που μπορεί να διαφέρει με κάποιο άλλο ελάχιστα kB, όχι απαρραίτητα με το δεύτερο να είναι μεγαλύτερο από το κλασσικό, με το οποίο έρχεται η διανομή.
Στην περίπτωσή μου, επειδή έχω παραπάνω custom καταχωρήσεις, αλλά και με όλα τα εγκατεστημένα προγράμματα στο μενού, αντί 3-4 σε κάθε υποκατηγορία, χωρίς καν να περιλαμβάνονται όλες στο original menu, το menu.xml έχει διαφορά... +2,2kB.
Προσωπικά αν ήταν να με απασχολεί κάτι, θα ήταν η ταχύτητα δημιουργίας του μενού. Αλλά όταν αυτή, ακόμη και με εικόνες, είναι:
έγραψε:a full menu with icons will be generated in about 20ms
δεν έχω κάτι άλλο να σκεφτώ από θέμα κατανάλωσης και απόδοσης σε σχέση με την ευχρηστία.
Στο screenshot το μέγεθος του original menu του cbang και του δικού μου, με όλα τα προγράμματα και τις κατηγορίες: